211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Γιαννιάς: Πού και πότε ξεκινά εμφανίσεις;

Γιώργος Γιαννιάς
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο τραγουδιστής επιστρέφει δυναμικά!

Ο Γιώργος Γιαννιάς ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στη διασκέδαση, ωστόσο, όχι από την Αθήνα αλλά τη Θεσσαλονίκη. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ετοιμάζεται για τη μεγάλη του πρεμιέρα σε ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της πόλης, το Ro0m 63, από όπου το κοινό θα τον απολαμβάνει κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.

Το γνωστό νυχτερινό μαγαζί της συμπρωτεύουσας φέτος το χειμώνα θα μονοπωλήσει και πάλι το ενδιαφέρον με τη φιλοξενία του αγαπημένου καλλιτέχνη. Η διασκέδαση θα είναι αμείωτη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και ο Γιώργος Γιαννιάς, ως οικοδεσπότης μας υπόσχεται μοναδικές στιγμές.

Πότε είναι προγραμματισμένη, ωστόσο, η πρεμιέρα; Σύμφωνα με την ανάρτηση του ίδιου του κέντρου, το πρώτο ραντεβού ανάμεσα σε καλλιτέχνη και μαγαζί θα γίνει την Παρασκευή,  20 Οκτώβρη. Έκτοτε, κάθε Παρασκευή αλλά και Σάββατο οι δρόμοι της διασκέδασης θα οδηγούν στο Room 63! Στην Αθήνα, τον Γιώργο Γιαννιά σε συνεχόμενες εμφανίσεις, είδαμε στην πίστα του VOX τη σεζόν 2016-17. Πλέον αναμένουμε τα επόμενα βήματα του καλλιτέχνη στην Αθήνα, που το μόνο βέβαιο είναι πως τα περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία. Προς το παρόν, δες την ανάρτηση του κέντρου στη Θεσσαλονίκη για την επερχόμενη πρεμιέρα του αγαπημένου τραγουδιστή. Όλα είναι πανέτοιμα και ο χρόνος μετρά αντίστροφα!

Γιώργος Γιαννιάς: Πού και πότε ξεκινά εμφανίσεις;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024