211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Γιαννιάς: Πώς λέγεται το νέο του τραγούδι;

Γιώργος Γιαννιάς
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια νέα επιτυχία έρχεται σύντομα από τον καλλιτέχνη.

Ο  Γιώργος Γιαννιάς ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει το νέο τραγούδι  του με τίτλο «Η Κατάλληλη Στιγμή» που έρχεται αποκλειστικά απο την Δευτέρα 25 Μαρτίου στον Μελωδία 102.4, ενώ λίγο αργότερα θα κυκλοφορήσει και επίσημα από τη δισκογραφική του εταιρεία, Heaven Music.

Πρόκειται για μια δυναμική ερωτική μπαλάντα που μας ξυπνάει μοναδικά συναισθήματα όπως μόνο εκείνος μπορεί. Τη μουσική του νέου τραγουδιού υπογράφει ο Πάνος Καπίρης ενώ τους στίχους η Παναγιώτα Αθανασούλη.

Γιώργος Γιαννιάς: Πώς λέγεται το νέο του τραγούδι;

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε την παραπάνω ανάρτηση μέσα από την οποία μας παρουσίασε το εξώφυλλο του νέου του single, ενώ παρακάτω θα ακούσεις το teaser της επερχόμενης κυκλοφορίας και θα πάρεις μια γεύση από το νέο κομμάτι που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις και να αγαπηθεί πολύ από το κοινό της πόλης. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κυκλοφορία αυτή.

Τον διάσημο καλλιτέχνη τον χειμώνα αυτόν είδαμε πολύ δυναμικά στη διασκέδαση της Αθήνας από τον χώρο του Voodoo Athens. Εκεί, βρισκόταν κάθε Παρασκευή βράδυ και θα μας ταξιδεύει με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, ενώ πριν από περίπου δύο μήνες ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του και πλέον περιμένουμε τα επόμενα βήματά του σε κάποια πίστα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024