211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Γιαννιάς | Ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο Room 63

Ο Γιώργος Γιαννιάς ζωντανα τραγουδαει με κόσμο απο κατω απο την πίστα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

4 μήνες επιτυχίας ολοκληρώθηκαν 

Ο Γιώργος Γιαννιάς εντυπωσίασε για ακόμα έναν χειμώνα το κοινό του με τις εμφανίσεις του. Αυτή τη σεζόν οι Θεσσαλονικείς είχαν την ευκαιρία να τον απολαύσουν αφού τους τελευταίους 4 μήνες εμφανιζόταν στην πίστα του Room 63 και χάριζε τις πιο ανεβαστικές βραδιές από εκεί.

Δες επίσης: Estate | Ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του ο Σάκης Ρουβάς

Το περασμένο Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου, ο τραγουδιστής ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του με ένα ξέφρενο πάρτι στο αγαπημένο… δωμάτιο της πόλης.

Δες επίσης: Λένα Παπαδοπούλου | Τελικές πρόβες λίγο πριν την πρεμιέρα

Πλέον ο τραγουδιστής, πραγματοποιεί μια σειρά εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, ενώ παράλληλα προετοιμάζει τις εμφανίσεις του και την επιστροφή του στην νυχτερινή Αθήνα, ενώ παράλληλα μόλις κυκλοφόρησε και τη νέα του επιτυχία “Πάνω στα Σύρματα” που κυκλοφορεί από την Heaven. Την θέση του στο Room 63 έρχεται να παραλάβει η Λένα Παπαδοπούλου η οποία θα κάνει απόψε την μεγάλη της πρεμιέρα. Ύστερα από έναν χρόνο απουσίας, η τραγουδίστρια επιστρέφει στις πίστες και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω στη νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το δημοφιλές δωμάτιο της πόλης συνεχίζει να αποτελεί τον πιο hot προορισμό διασκέδασης!

Γιώργος Γιαννιάς | Ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο Room 63

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024