211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Γιαννιάς και Γιώργος Τσαλίκης στο Omega Live Stage από τον Οκτώβριο 2022

Γιώργος Γιαννιάς και Γιώργος Τσαλίκης ωμεγα live stage
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μία συνεργασία που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Γιώργος Γιαννιάς και Γιώργος Τσαλίκης ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά φέτος και ετοιμάζονται να γίνουν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στη διασκέδαση της πόλης τον χειμώνα που έρχεται. Πού θα τους δούμε μαζί; Το μουσικό ραντεβού τους θα δίνουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Omega Live Stage, ενώ η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει στα μέσα Οκτωβρίου, όπως έκανε γνωστό η σύζυγος του πρώτου μέσα από βίντεο που ανάρτησε στο Instagram.

Στο βίντεο αυτό ο Γιώργος Γιαννιάς ανακοινώνει τη συνεργασία αυτή ενώ κάνει γνωστά και τα ονόματα που θα ολοκληρώνουν το σχήμα – ο Κώστας Ορφανίδης και η Αντονέλλα.

Τον τραγουδιστή είδαμε στην ίδια πίστα και τον περασμένο χειμώνα (την οποία μάλιστα εγκαινίασε) μαζί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ενώ τώρα θα τον απολαύσουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ίδια πίστα. Από την άλλη, πέρσι τον Γιώργο Τσαλίκη είδαμε επίσης να εγκαινιάζει μία πίστα, το Lido Stage, ενώ τώρα ήρθε η στιγμή για μία ακόμα «μεταγραφή» του. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για αυτή την πρεμιέρα που θα σηματοδοτήσει μια καυτή σεζόν διασκέδασης.

Γιώργος Γιαννιάς και Γιώργος Τσαλίκης στο Omega Live Stage από τον Οκτώβριο 2022

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024