211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Γιαννιάς: Η εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας του

Γιώργος Γιαννιάς
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η προσωπική εξομολόγηση του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Ο Γιώργος Γιαννιάς , ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή του για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε λόγω του θανάτου των γονιών του. Η συνέντευξή του στην εκπομπή «Happy Day» αποκαλύπτει το βαθύ αντίκτυπο που είχαν αυτές οι απώλειες στην ψυχολογία του.

Αναφερόμενος στους γονείς του, ο διάσημος τραγουδιστής τόνισε τη μεγάλη αγάπη και το στενό δέσιμο που είχαν. «Οι γονείς μου ήταν πολύ ερωτευμένοι και είχαν ένα δέσιμο σχεδόν παθολογικό», δήλωσε, τονίζοντας τον φόβο που είχε από παιδί να μη χάσει κάποιον από την οικογένειά του. Δυστυχώς, ο φόβος αυτός έγινε πραγματικότητα με την απώλεια πρώτα του πατέρα του, ο οποίος πάλευε με διάφορα προβλήματα υγείας από την ηλικία των 40 ετών. «Έφτασε 77 και το είχαμε χωνέψει κάποια στιγμή ότι τα όρια θα στενέψουν», εξήγησε, περιγράφοντας τον πατέρα του ως ένα λιοντάρι που δεν το έβαλε κάτω μέχρι το τέλος.

Γιώργος Γιαννιάς: Η εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας του

Η απώλεια της μητέρας του όμως, ήταν κάτι που ήρθε ξαφνικά και με έναν τρόπο που προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη ψυχική οδύνη. «Έκανε μία επέμβαση στη μέση για να ζήσει λίγο καλύτερα, γιατί πονούσε πολύ. Από την επέμβαση αυτή, κόλλησε ένα μικρόβιο και πήγαν όλα στραβά», περιέγραψε ο Γιαννιάς, φανερώνοντας το πόσο ανεξήγητος και επώδυνος ήταν ο χαμός της μητέρας του.

Ο Γιώργος Γιαννιάς, για να αντιμετωπίσει τον πόνο αυτών των απωλειών, καταφεύγει στη βοήθεια ψυχολόγου. «Πηγαίνω σε ψυχολόγο για να μπορώ να αντιμετωπίσω λίγο καλύτερα αυτά τα γιατί που δε μπορώ να τα λύσω μόνος μου», εξομολογήθηκε. Παρά τον πόνο, βρίσκει δύναμη στα μαθήματα ζωής που του έδωσαν οι γονείς του και στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Ο Γιαννιάς παραμένει ένας καλλιτέχνης που, παρότι έχει βιώσει μεγάλες προσωπικές απώλειες, συνεχίζει να αντλεί δύναμη και να μοιράζεται τις εμπειρίες του με το κοινό, προσφέροντας έτσι μια διέξοδο και παρηγοριά σε όσους αντιμετωπίζουν παρόμοιες δοκιμασίες.

Τον διάσημο καλλιτέχνη τον χειμώνα αυτόν είδαμε πολύ δυναμικά στη διασκέδαση της Αθήνας από τον χώρο του Voodoo Athens. Εκεί, βρισκόταν κάθε Παρασκευή βράδυ και θα μας ταξιδεύει με τις πιο μεγάλες επιτυχίες του, ενώ πριν από λίγους μήνες ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024