211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Γιάννιας: Έκλεισε δύο χρόνια γάμου με την Ελευθερία

O Γιώργος Γιάννιας χαμογελαστος στον γαμο του με την Ελευθερια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Και έστειλε τις πιο γλυκιές ευχές

Δύο χρόνια γάμου κλείνουν σήμερα ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη. Το αγαπημένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 30 Αυγούστου 2015 και ακόμα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, γιορτάζοντας τη νέα επέτειο του γάμου τους.

Δες επίσης:  One: Άκουσε τη νέα εκδοχή του τραγουδιού «Φοβάμαι»

 

Ο διάσημος τραγουδιστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τον γάμο τους, προκειμένου να στείλει τις ευχές του στην αγαπημένο του σύζυγο, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο, τον ενός έτους Στέφανο.

Γιώργος Γιάννιας: Έκλεισε δύο χρόνια γάμου με την Ελευθερία

https://www.instagram.com/p/BYaghDeDEcH/?taken-by=giorgosgiannias

«Σάν σήμερα πρίν 2 χρόνια.. απο τις καλύτερες στιγμές στη ζωή μου ,που σε παντρεύτηκα.. χρονια μας πολλα καλό μου ανθρωπάκι !ευχομαι πάντα μαζι μεχρι τα βαθιά γεράματα…σαγαπώ πολυ!» έγραψε ο καλλιτέχνης.

Δες επίσης: Πάολα – Γιάννης Φλωρινιώτης: Δες τους να τραγουδούν μαζί

 

Λίγο αργότερα, την ανάρτησή της έκανε και εκείνη: «24 μήνες, 104 εβδομάδες, 731 μέρες, 2 ολόκληρα χρόνια πέρασαν! Χρόνια μας πολλά αγάπη μου εσένα θα ξανά παντρευόμουν κάθε φόρα! Σε ευχαριστώ πολύ για όλες τις στιγμές που έχουμε ζήσει μαζί! Σε λατρεύω για πάντα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, μη μπορώντας να κρύψει το πόσο ερωτευμένη είναι μέχρι και σήμερα μαζί του.

https://www.instagram.com/p/BYag8YjHDyW/?taken-by=eleftheriapantelidaki

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024