211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Αλκαίος: Πρεμιέρα στο Medousa Music Theater αυτό το Σάββατο

Γιώργος Αλκαίος μεδουσα μπουζουκια αθηνα βοτανικος live stage
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Επιστροφή στις εμφανίσεις μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Το Votanikos Plus, δίπλα από τον γνωστό Βοτανικό (που φέτος φιλοξενεί Σαμπάνη και Παπαρίζου), αλλάζει όνομα και στιλ και μας επανασυστήνεται ως Μέδousa Music Theater από την Ιερά Οδό 76 και ετοιμάζεται να κάνει τη μεγάλη και πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022.

Τη νέα σκηνή θα εγκαινιάσει ο Γιώργος Αλκαίος, ο οποίος επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση ύστερα από πάρα πολλά χρόνια απουσίας και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα φέρει τον απόλυτο πανικό στην πόλη. Μαζί του, το πρόγραμμα θα ολοκληρώνουν οι Goin’Through και ο Παντελής Καναράκης, αγαπημένοι καλλιτέχνες που θα δώσουν τη δική τους, μοναδική νότα στο πρόγραμμα.

Το 1992, ο Αλκαίος κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με το όνομα Με λίγο…τρακ. Η μουσική του άλμπουμ γράφτηκε από τον Αλκαίο, ενώ οι στίχοι γράφτηκαν από την Εύη Δρούτσα που ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του άλμπουμ που είχε ξεκινήσει ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος. Τότε έκαναν επιτυχία τα τραγούδια “Τι τι” και “Δυνατά”.

Η αφίσα του σχήματος ήδη κυκλοφόρησε μέσα από τα social media του νυχτερινού κέντρου, ενώ πλέον αποκαλύφθηκε και η ημερομηνία της πρεμιέρας. Δες παρακάτω την πρόσφατη ανάρτηση που έγινε. Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για τη νέα αυτή σειρά εμφανίσεων που έρχεται να ξεσηκώσει για τα καλά το κέφι. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιστρέφει σε ένα από τα αγαπημένα στέκια.

Γιώργος Αλκαίος μαζί του οι Goin Through και ο Παντελής Καναράκης: Πρεμιέρα στο Medousa Music Theater αυτή την Παρασκευή

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024