211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Αλκαίος: Επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας αυτόν τον χειμώνα

Γιώργος Αλκαίος εμφανισεις αθηνα 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στην ίδια σκηνή μετά από 23 χρόνια – Ένα μήνυμα από τον τραγουδιστή. 

Ο Γιώργος Αλκαίος είναι ένα από τα πρόσωπα που σημείωσαν τεράστια επιτυχία τη δεκαετία του 90 στην ελληνική ποπ μουσική. Κυκλοφόρησε πάρα πολλές μεγάλες επιτυχίες που ακούγονται δυναμικά μέχρι και σήμερα, ενώ στη συνέχεια απείχε από τα δρώμενα για αρκετά χρόνια.

Φέτος, ύστερα από τις καλοκαιρινές του συναυλίες ετοιμάζεται να επιστρέψει και τον χειμώνα με εμφανίσεις, μάλιστα, στην ίδια σκηνή που τον είχαμε δει και στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 1999. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο τραγουδιστής μέσα από μία ανάρτηση στο Facebook όπου έγραψε:

«Ένα μήνυμα από τον Γιώργο…
ΠΥΛΗ (ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ PLUS) 1999-2022
Deja vu!!! Μουσική παράσταση τότε, μουσική παράσταση και τώρα!!! Στο ίδιο μέρος με διαφορετική πλέον οπτική, μετά από τόσα χρόνια! Η συνεργασία ίδια μαγική με τον όμιλο Πριόβολου που τολμάει όπως τότε έτσι και τώρα να κάνει την υπέρβαση σε ένα χειμώνα σταθμό για όλους μας! Οι συνεργασίες κλείνουν μέρα με τη μέρα, ο χώρος αλλάζει ριζικά – από το όνομα μέχρι το εσωτερικό του – και αρχίζει να «χτίζεται» κάτι νέο στην Αθήνα! Στην πορεία θα έχουμε να πούμε πιο πολλά! Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια!
Υγ: Μετά από αυτή την εξέλιξη, η συναυλία που είχαμε στο πρόγραμμα με την εταιρεία παραγωγής συναυλιών και που θα έκλεινε το φετινό μου καλοκαίρι στην Αθήνα δεν θα πραγματοποιηθεί. Άλλωστε θα έχουμε έναν ολόκληρο χειμώνα να τα λέμε!
Σας ευχαριστώ!».

Γιώργος Αλκαίος: Επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας αυτόν τον χειμώνα

Γιώργος Αλκαίος

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024