211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Αλκαίος: ‘Δεν με ενδιαφέρουν οι πίστες, τώρα κάνω μια παράσταση’

Γιώργος Αλκαίος, κοιτάει την κάμερα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όσα είπε για τις εμφανίσεις στο Αυτοκίνηση 4711.

Ο Γιώργος Αλκαίος κάνει επίσημη επιστροφή στη σκηνή του Αυτοκίνητο 4711, αναβιώνοντας τον ρόλο του 4711 σε μια νέα σειρά εμφανίσεων τον χειμώνα του 2024. Μαζί του βρίσκεται η Έλντα Πανοπούλου, δημιουργώντας ένα ανανεωμένο ντουέτο που αναμένεται να σαρώσει τη σκηνή όπως παλιά. Η πρεμιέρα τους έλαβε χώρα στις 15 Δεκεμβρίου, χαρίζοντας ένα ακόμα συναρπαστικό σόου στη νυχτερινή Αθήνα, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων.

Ο τραγουδιστής για τις εμφανίσεις του 

Στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουτσάκη μίλησε ο ίδιος πρόσφατα και μεταξύ άλλων, σχολίασε την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον πατέρα του, Γιάννη Βασιλείου και την Έλντα Πανοπούλου.

Η τελευταία στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” μετά τα επικριτικά σχόλια του Γιάννη Βασιλείου για το σχήμα που έχουν δημιουργήσει εκείνη και ο Γιώργος Αλκαίος δήλωσε: «Είμαστε σίγουροι πως ο κύριος Γιάννης Βασιλείου είναι πατέρας του Γιώργου Αλκαίου; Μόνο αυτό θα ήθελα να πω, τίποτα άλλο». «Δεν θέλω να αναπαράγω τη δήλωση της Έλντας Πανοπούλου για το αν είμαι γιος του Γιάννη Βασιλείου. Θέλω να είμαι εκτός από όλο αυτό», είπε εκείνος. 

«Δεν επιστρέφω στην πίστα, δεν είναι πίστα αυτό που γίνεται εδώ. Δεν με ενδιαφέρουν οι πίστες, είχα προτάσεις, αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό. Δεν έχω λόγο να το κάνω άλλο. Τώρα κάνω μία παράσταση με την Έλντα Πανοπούλου, μπορεί να περάσουν 3 χρόνια για να ξανακάνω δουλειά», είπε αρχικά ο Γιώργος Αλκαίος.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024