211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η Γυναίκα Που Αγαπάει: Νέο ντουέτο από Γονίδη – Δήμα

Η Γυναίκα Που Αγαπάει: Νέο ντουέτο από Γονίδη - Δήμα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Κυκλοφόρησε η νέα επιτυχία των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών.

Έχεις ακούσει για το καινούργιο μουσικό ντουέτο που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό; Ο Σταμάτης Γονίδης, ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Βασίλη Δήμα και μας παρουσιάζουν το τραγούδι “Η Γυναίκα Που Αγαπάει”. Κυκλοφόρησε από τη Sonar Music Greece στις 25 Σεπτεμβρίου και είναι ήδη από τα κομμάτια που παίζουν στα ραδιόφωνα!

Η μουσική είναι του ίδιου του Σταμάτη Γονίδη, που ξέρει πώς να χτίσει μια επιτυχία που αγαπιέται, μαζί με τον Βαλάντη, ενώ τους στίχους έχει επιμεληθεί επίσης ο ίδιος. Με την εμπειρία του και τη χαρακτηριστική λαϊκή χροιά του, ο Γονίδης σε ταξιδεύει σε συναισθήματα που όλοι έχουμε νιώσει. Ο Δήμας, από την άλλη, φέρνει έναν φρέσκο αέρα στο ντουέτο, προσθέτοντας τη δική του ξεχωριστή φωνή και νεανική ενέργεια στο κομμάτι.

Η χημεία ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες είναι εμφανής , κάτι που ούτως ή άλλως έχει αποδειχτεί και από παλιότερες συνεργασίες τους. Αν είσαι λάτρης του ελληνικού λαϊκού, αυτό το ντουέτο θα σε συνεπάρει. Βάλε το στα ακουστικά σου και άφησε τις φωνές του Γονίδη και του Δήμα να σε ταξιδέψουν στις μοναδικές μελωδίες που μόνο εκείνοι ξέρουν να ερμηνεύουν.

Η Γυναίκα Που Αγαπάει: Νέο ντουέτο από Γονίδη – Δήμα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024