211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Χαρούλης | Στο Θέατρο Βράχων για δύο εμφανίσεις

ο Γιάννης Χαρούλης με το λαουτο του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε είναι προγραμματισμένες;

Ο Γιάννης Χαρούλης μετά από ένα καλοκαιρινό ταξίδι σε ολόκληρη την Ελλάδα έρχεται ξανά στο Θέατρο Βράχων για να χαρίσει δύο μοναδικές βραδιές στους θαυμαστές του. Ο αγαπημένος ερμηνευτής, που κάθε του συναυλία γίνεται sold out,

Δες επίσης: Γιάννης Πλούταρχος | Το βίντεο με τα παιδιά του να τραγουδούν

Δύο μαγικές βραδιές γεμάτες μουσική, παράδοση, όνειρα και συγκίνηση μας καλεί να ζήσουμε ο Γιάννης Χαρούλης και όλοι μαζί να στήσουμε μια μεγάλη γιορτή για να καλωσορίσουμε το φθινόπωρο.

Δες επίσης: Δέσποινα Βανδή | 10 καλοκαιρινές φωτογραφίες της από το Instagram

Ο καλλιτέχνης είναι ένας από τους πιο αγαπημένους του εναλλακτικού κοινού της πόλης και φυσικά κάθε του εμφάνιση γίνεται το talk of the town.

Ο πρώτος του δίσκος κυκλοφόρησε το 2003 και έκτοτε ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει αποκτήσει ένα φανατικό κοινό που τον ακολουθεί όπου και αν εμφανιστεί. Η τελευταία του δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2016 με τίτλο «O Δωδεκάλογος του Γύφτου». Με πέντε δίσκους στις αποσκευές του ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο και παρουσιάζει μοναδικές λαιβ εμφανίσεις που κερδίζουν τις εντυπώσεις και γίνονται το απόλυτο επίκεντρο στην πόλη. Δες παρακάτω την αφίσα της επερχόμενης εμφάνισή του.

Γιάννης Χαρούλης | Στο Θέατρο Βράχων για δύο εμφανίσεις

Γιάννης Χαρούλης

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024