211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφίδα: Παραμυθένιος γάμος στη Λήμνο!

ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα χαμογελαστοι στον γαμο τους
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το διάσημο ζευγάρι ολοκλήρωσε και επίσημα την ευτυχία του

Τα σκαλιά της εκκλησίας στο αγαπημένο τους νησί, την όμορφη Λήμνο, ανέβηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά. Το ζευγάρι, μετά τον πολιτικό γάμο που έκανε λίγο πριν τη γέννηση της κόρης του, παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο έχοντας κουμπάρο τον καλό τους φίλο Γιώργο Λιανό. Όπως ήταν γνωστό, το μυστήριο ήταν διπλό και μετά τον γάμο ακολούθησε και η βάφτιση της μικρής τους κόρης, Κατερίνας, με νονές τις δυο κολλητές της Νατάσας Σκαφιδά.

Παραδοσιακά, ο γαμπρός κατέφθασε στην εκκλησία με τους φίλους του, πριν από την νύφη. Επέλεξε να φορέσει μπλέ σκούρο κουστούμι ενώ στα χέρια του κρατούσε τη νυφική ανθοδέσμη από λευκές παιώνιες. Ο τραγουδιστής μάλιστα μοιράστηκε μέσα από το Instagram τις πρώτες στιγμές του γάμου, ενώ περίμνε στην εκκλησία με τους φίλους του. Ανάμεσα σε αυτούς, και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο μισθοφόρος από το Survivor.

Λίγο αργότερα κατέφθασε και η νύφη που έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της. Δες στιγμιότυπα από τη λαμπερή και ευτυχισμένη ημέρα του ζευγαριού παρακάτω:

 

Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφίδα: Παραμυθένιος γάμος στη Λήμνο:

 

https://www.instagram.com/p/BW0at3fhy4_/?taken-by=giannisvardis

https://www.instagram.com/p/BW0E0T0BEC6/?taken-by=giannisvardis

https://www.instagram.com/p/BW0EmxJhVMI/?taken-by=giannisvardis

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024