211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πλούταρχος | Δες τον να τραγουδάει με την κόρη του

ο Γιάννης Πλούταρχος πινει τον καφε του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα cover μαζί με την κόρη του 

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού τραγουδιού και, όπως όλα δείχνουν, τα παιδιά του ακολουθούν τα βήματά του. Ύστερα από τον γιο του, και η κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου, φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα του διάσημου μπαμπά της και εδώ και καιρό ασχολείται με τη μουσική.

Δες επίσης:Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου | Μαζί στην Τήνο

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και η Κατερίνα Κακοσαίου ερμήνευσαν το τραγούδι “Δεν είμαι Θεός“ σε ένα σύντομο βίντεο και εντυπωσιάζουν. Τη μουσική στο κομμάτι υπογράφει ο Νίκος Αντύπας ενώ στίχους η Ελεάνα Βραχάλη. Το τραγούδι ερμήνευσε για πρώτη φορά ο Γιάννης Πλούταρχος  το 2006, και συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο του με τίτλο “Κρυμμένα μυστικά”.

Δες επίσης: Άντζελα Δημητρίου: Γιορτάζει 40 χρόνια πορείας στο Βεάκειο

Ο τραγουδιστής, την περίοδο αυτή, βρίσκεται σε περιοδεία και σύντομα θα ξεκινήσει τις χειμερινές του εμφανίσεις. Για δεύτερη χρονιά, θα τον απολαύσουμε στην ίδια πίστα, εκείνη του Φωταέριο. Αυτή τη σεζόν, ο καλλιτέχνης θα έχει στο πλευρό του την αγαπημένη Έλλη Κοκκίνου. Πρόκειται για μια συνεργασία που αναμφίβολα θα κερδίσει το ενδιαφέρον και θα αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Γιάννης Πλούταρχος | Δες τον να τραγουδάει με την κόρη του

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024