211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πλούταρχος: Θυμάσαι τη συμμετοχή του σε επεισόδιο των Δύο Ξένων;

Γιάννης Πλούταρχος: Θυμάσαι τη συμμετοχή του σε επεισόδιο των Δύο Ξένων;
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το 1998, όταν ο νεαρός τραγουδιστής έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της μουσικής.

Στη διάρκεια της πολυετούς και επιτυχημένης καριέρας του ο Γιάννης Πλούταρχος, ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες του λαϊκού τραγουδιού στην Ελλάδα, υπάρχει μια ιδιαίτερη στιγμή που πολλοί μπορεί να έχουν ξεχάσει: η συμμετοχή του στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Δύο Ξένοι».

Το 1998, ο Γιάννης Πλούταρχος βρισκόταν στην αρχή της καριέρας του. Τότε, το ντεμπούτο του δίσκου «Μόνο εσύ» είχε κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού, ενώ το τραγούδι «Ένας θεός», με στίχους του Σπύρου Γιατρά και μουσική του Αλέκου Χρυσοβέργη, είχε αρχίσει να γίνεται πολύ αγαπητό. Στο πλαίσιο αυτής της προώθησης, ο Πλούταρχος εμφανίστηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίνας Κουντουράτου, η οποία ήταν μέρος της σειράς «Δύο Ξένοι».

Η σκηνή στην οποία εμφανίζεται ο Πλούταρχος ήταν αξέχαστη για τους θεατές. Στο επεισόδιο αυτό, ο τραγουδιστής ερμήνευσε το «Ένας θεός» με τον ιδιαίτερο συναισθηματισμό που τον χαρακτηρίζει, ενώ η παρουσία του προσέθεσε μια ξεχωριστή νότα στη σειρά, η οποία ήταν ήδη εξαιρετικά δημοφιλής.

Η συμμετοχή του αυτή, αν και μικρή σε διάρκεια, αποτέλεσε μια σημαντική στιγμή τόσο για τον ίδιο όσο και για τους φίλους της σειράς, που είχαν την ευκαιρία να δουν έναν ανερχόμενο καλλιτέχνη σε έναν διαφορετικό ρόλο.

Δες παρακάτω το απόσπασμα από την εμφάνιση αυτή του τραγουδιστή στην αγαπημένη αυτή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης.

Γιάννης Πλούταρχος: Η συμμετοχή του στους «Δύο Ξένους»

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024