211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πλούταρχος: Σε περιοδεία με τα παιδιά του και το καλοκαίρι 2023

Γιάννης Πλούταρχος γιωργος κακοσαιος 2023
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες μερικές από τις ημερομηνίες των συναυλιών.

Καλοκαίρι του 2023, και η αίσθηση της ελληνικής μουσικής θα οδηγήσει τον κόσμο σε ένα αξέχαστο ταξίδι. Πρωταωνιστής ο Γιάννης Πλούταρχος, με τον Γιώργο Κακοσαίο και την Κατερίνα. Η περιοδεία τους θα διασχίσει την Ελλάδα, φέρνοντας ανατρεπτικές ερμηνείες και μουσικές βραδιές που θα ξεχωρίσουν.

Σε κάθε στάση, το κοινό θα απολαμβάνει τις μεγάλες επιτυχίες του Πλούταρχου, τις μουσικές του Κακοσαίου και τις συγκινητικές ερμηνείες της Κατερίνας. Μέσα από τη σκηνή, θα δημιουργηθεί μια μοναδική ατμόσφαιρα διασκέδασης και χαράς.

Η πρώτη στάση αυτού του μουσικού ταξιδιού θα είναι στο Faliro Summer Theater της Αθήνας, στις 12 Ιουλίου, υπό το φως του καλοκαιρινού φεγγαριού. Εκεί, ο Γιάννης Πλούταρχος θα παρουσιάσει μια αξέχαστη εμφάνιση παρέα με τα παιδιά του, ενώ οι θεατές θα ταξιδέψουν μέσα από τη μαγεία της μουσικής.

Παράλληλα, ο Γιάννης Πλούταρχος πρόσφατα ολοκλήρωσε μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων στον χώρο του Fever μαζί με την Πάολα. Η συνεργασία τους απέσπασε θετικές αντιδράσεις και άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στη νυχτερινή διασκέδαση.

Γιάννης Πλούταρχος – Γιώργος Κακοσαίος | Περιοδεία καλοκαίρι 2023

Τετάρτη 7 Ιουνίου – Γήπεδο Παναχαϊκής – Πάτρα, Αχαΐα
Τετάρτη 12 Ιουνίου – FALIRO SUMMER THEATER
Τετάρτη 12 Ιουλίου – Θέατρο Αλτιναλμάζη – Αλεξανδρούπολη, Έβρος

Η περιοδεία θα ανανεωθεί με νέες ημερομηνίες.

Γιάννης Πλούταρχος: Σε περιοδεία με τα παιδιά του και το καλοκαίρι 2023

Γιάννης Πλούταρχος - Γιώργος Κακοσαίος | Περιοδεία καλοκαίρι 2023

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024