211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πλούταρχος – Πέγκυ Ζήνα: Ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους

ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα τραγουδουν μαζι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε ρίχνει αυλαία το σχήμα του Politia Live Clubbing

Γιάννης Πλούταρχος και Πέγκυ Ζήνα πρωταγωνίστησαν την περασμένη σεζόν στη διασκέδαση της Αθήνας. Οι δυο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους και χάρισαν στο κοινό μια μοναδική σειρά εμφανίσεων από την πίστα του Ποσειδώνιο

H επιτυχία ήταν τέτοια που δε θα μπορούσε να μη συνεχιστεί και στη Θεσσαλονίκη. Από την πίστα του Politia Live Clubbing, οι δύο καλλιτέχνες συνεχίζουν να μας χαρίζουν τις μεγάλες επιτυχίες τους και την τέλεια χημεία τους επί σκηνής έχοντας μαζί τους τους Kings, που δίνουν τη δική τους νότα στο πρόγραμμα.  Ωστόσο, η ώρα του μεγάλου φινάλε φτάνει για το σχήμα.

Οι δύο τελευταίες βραδιές είναι προγραμματισμένες για την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου. Τότε, το σχήμα θα ρίξει αυλαία, ύστερα από έναν μήνα συνεχόμενης επιτυχίας, αφού έκανε πρεμιέρα στις 18 Αυγούστου.  Το φθινόπωρο, ο Γιάννης Πλούταρχος θα επιστρέψει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και θα αναλάβει τα ηνία του «Φωταέριο» έχοντας στο πλευρό του τον Ηλία Βρεττό και τους Kings. Από την πλευρά της, η Πέγκυ Ζήνα έκλεισε την επόμενη σειρά εμφανίσεων που θα είναι στο Fever και το πλευρό του Νότη Σφακιανάκη.

Μέχρι τις προετοιμασίες για τις νέες εμφανίσεις τους, απομένει ακόμα μια εβδομάδα εμφανίσεων στην πίστα του Politia Live Clubbing.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024