211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πλούταρχος: Ο γιος του μεγάλωσε και ακολουθεί τα βήματά του

ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδαει χαμογελαστος σε πιστα της Αθηνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες τον να τραγουδά!

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα αγαπημένα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού. Η φωνή και το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο και όπως φαίνεται αυτό έχουν κληρονομήσει και τα παιδιά του.

Ο 16χρονος Γιώργος Κακοσαίος φαίνεται πως ήδη ακολουθεί τα βήματα του τραγουδιστή, με το ταλέντο του να είναι ομολογουμένως μεγάλο.

Δες τον λίγο πιο κάτω στο βίντεο να ερμηνεύει το κομμάτι του πατέρα του “Πέρα από τα μάτια μου”. Ο μικρός Γιώργος είναι ταλαντούχος τόσο στην κιθάρα όσο και στην ερμηνεία και το μόνο βέβαιο είναι πως θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

Γιάννης Πλούταρχος: Ο γιος του μεγάλωσε και ακολουθεί τα βήματά του:

Ο Γιάννης Πλούταρχος φέτος τον χειμώνα θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με τον Ηλία Βρεττό. Οι δύο καλλιτέχνες θα πραγματοποιήσουν μια σειρά εμφανίσεων στην πίστα του Φωταέριο από όπου θα κερδίσουν αναμφίβολα τις εντυπώσεις και θα αποτελέσουν ένα από τα πιο μεγάλα σχήματα της φετινής σεζόν. Προς το παρόν, αναμένουμε την ημερομηνία της μεγάλης πρεμιέρας όπου θα απολαύσουμε δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του σήμερα να μας χαρίζουν μια μοναδική σειρά εμφανίσεων που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024