211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πλούταρχος: Λαμπερή εμφάνιση στο Ακρωτήρι W!

ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδαει στο Ακρωτηρι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι ακροατές του Sfera 102,2 υποδέχθηκαν θερμά τον καλλιτέχνη!

Μοναδική βραδιά για το Ακρωτήρι W και το Sfera Summer Festival! O Γιάννης Πλούταρχος ήταν ο επόμενος καλλιτέχνης που ανέβηκε στη σκηνή του και ξεσήκωσε για τα καλά το κοινό την Κυριακή, 16 Ιουλίου.

Αμέτρητοι ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού βρέθηκαν στο αγαπημένο στέκι της παραλιακής για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του αξεπέραστου καλλιτέχνη που έδωσε, πραγματικά, τον καλύτερο εαυτό του και παρουσίασε μια μοναδική βραδιά γεμάτη από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Ο τραγουδιστής, έχοντας τρελά κέφια, χάρισε μια μοναδική μουσική εμπειρία σε όσους βρέθηκαν εκεί και έκανε ξανά το κέφι να χτυπήσει κόκκινο.

Την Πέμπτη αυτή, 20 Ιουλίου, η επιτυχία συνεχίζεται για το Sfera Summer Festival με μια εμφάνιση δύο πολύ αγαπημένων καλλιτεχνών που θα μας ξεσηκώσουν για τα καλά. Στέλιος Ρόκκος και Demy ετοιμάζονται να ανέβουν στη σκηνή του αγαπημένου στεκιού και να μας χαρίσουν μια μοναδική βραδιά που θα απογειώσει το κέφι για τα καλά! Οι δύο καλλιτέχνες έχουν ενώσει ξανά στο παρελθόν τις δυνάμεις τους και μας έχουν αποδείξει πως η χημεία μεταξύ τους είναι μοναδική. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα μπορούμε να απολαύσουμε αυτή την ξεχωριστή βραδιά που θα αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της.

Γιάννης Πλούταρχος: Λαμπερή εμφάνιση στο Ακρωτήρι W!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024