211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πάριος: Κυκλοφορεί τη νέα δισκογραφική δουλειά του

Γιάννης Πάριος εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το νέο άλμπουμ «Έχω Εσένα» κυκλοφορεί σύντομα από τη Minos EMI / Universal.

Ο Γιάννης Πάριος κυκλοφορεί τη νέα δισκογραφική δουλειά του και είναι έτοιμος να μας παρουσιάσει μια πολύ ξεχωριστή δουλειά με το άλμπουμ που φέρει τίτλο «Έχω Εσένα». Ανάμεσα στα τραγούδια του νέου αυτού δίσκου, που κυκλοφορεί από τη δισκογραφική Minos EMI / Universal, είναι και ο προπομπός «Φάρσα Μου Κάνει Η Μοναξιά Μου» που κυκλοφόρησε μέσα στο καλοκαίρι.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Γιάννης Πάριος: Κυκλοφορεί τη νέα δισκογραφική δουλειά του

Ανάμεσα στα τραγούδια του νέου δίσκου, και ένα ντουέτο πατέρα – γιου, που δίνει και τον τίτλο της έκδοσης, «Έχω Εσένα», σε μουσική του Χάρη Βαρθακούρη και στίχους του Γιάννη Πάριου.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Παράλληλα, ο αγαπημένος ερμηνευτής συνεχίζει τις επιτυχημένες του εμφανίσεις στο Baraonda, για ακόμα έναν χειμώνα. Φέτος, για πρώτη φορά εκεί, τον βλέπουμε να έχει στο πλευρό του την μοναδική Γλυκερία και οι δυο τους έχουν δημιουργήσει ένα δίδυμο διασκέδασης που έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από το κοινό της πόλης. Κάθε εβδομάδα οι δύο καλλιτέχνες γίνονται από τους σπουδαιότερους προορισμούς στη διασκέδαση της πόλης και η συνεργασία αυτή έχει αγαπηθεί πολύ από τους θαυμαστές τους.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024