211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Κότσιρας | Αυτός είναι ο νέος του δίσκος!

ο Γιάννης Κότσιρας σκεφτεται την νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Και μόλις κυκλοφόρησε 

Νέα δουλειά έρχεται να μας συστήσει ο Γιάννης Κότσιρας που αναμφίβολα έχει ενθουσιάσει. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μόλις κυκλοφόρησε μια νέα συλλογή που περιέχει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του από τη δισκογραφική εταιρεία ΜΙΝΟΣ-ΕΜΙ.

Δες επίσης:Έρωτας Αγκάθι Μιχάλης Χατζηγιάννης Στίχοι

Δύο δεκαετίες έχουν περάσει από την κυκλοφορία του πρώτου του cd «Αθώος ένοχος», και έκτοτε ο καλλιτέχνης έχει συνεργαστεί με αμέτρητους δημιουργούς αλλά και μας έχει χαρίσει πολλές μεγάλες επιτυχίες που συμπυκνώνονται στο Best 2018 και θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο.

Δες επίσης: Ελευθερία Αρβανιτάκη | Πού και πότε ξεκινά εμφανίσεις;

Παράλληλα, ο αγαπημένος ερμηνευτής ετοιμάζει τις αποσκευές του για μία μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία, που θα του δώσει την ευκαιρία να είναι κοντά στους θαυμαστές του σε άλλες χώρες, ενώ ολοκληρώνει και τις εμφανίσεις του στην σκηνή του Σταυρού του Νότου, αφού το μεγάλο φινάλε θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, 28 Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσε η ίδια η σκηνή μέσα από το Facebook πριν από λίγες μέρες! Τελευταία Κυριακή παραστάσεων για τον αγαπημένο καλλιτέχνη που σύντομα θα μας αποχαιρετήσει και θα βρίσκεται στην Ευρώπη αφήνοντας πίσω του τον νέο του δίσκο που αναμφίβολα θα αγαπηθεί πολύ. Ο ερμηνευτής για ακόμα μια φορά στο απόλυτο προσκήνιο!

Γιάννης Κότσιρας | Αυτός είναι ο νέος του δίσκος!

Γιάννης Κότσιρας

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024