211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Gazi Live: Ποιοι καλλιτέχνες βρέθηκαν στην τελευταία παράσταση του “Μαριχουάνα Stop”;

Gazi Live αθηνα πιστες αθηνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δύο αγαπημένοι τραγουδιστές με τις οικογένειές τους

Φινάλε έκανε η μουσική παράσταση «Μαριχουάνα Στοπ» το απόγευμα της Κυριακής ύστερα από αρκετούς μήνες επιτυχίας. Με επικεφαλής τον Τόλη Βοσκόπουλο, Ντορέττα Παπαδημητρίου και λοιποί καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που θα θυμόμαστε για πολύ ενώ την τελευταία αυτή μέρα την παράσταση απόλαυσαν ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Ο τραγουδιστής, που φέτος τραγουδά στο Φωταέριο μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου, εμφανίστηκε στην παράσταση μαζί με τη σύζυγό του Μαρία και τα παιδιά τους, σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους. Το ίδιο έκανε και η Πέγκυ, η οποία βρέθηκε εκεί μαζί με τον Γιώργο Λύρα και την κόρη τους.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Οι δύο οικογένειες συναντήθηκαν και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να τους απαθανατίσει. Παράλληλα, επισκέφθηκαν και τον Τόλη Βοσκόπουλο στα καμαρίνια, μετά το τέλος της παράστασης, και φωτογραφήθηκαν μαζί με τον σπουδαίο καλλιτέχνη. Δες παρακάτω στιγμιότυπα από τη συνάντηση αυτή. Παράλληλα, αναμένουμε το επόμενο σχήμα που θα ανέβει στη σκηνή του Gazi Live σύντομα.

Gazi Live: Ποιοι καλλιτέχνες βρέθηκαν στην τελευταία παράσταση του “Μαριχουάνα Stop”;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024