211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Οι γάμοι της δεκαετίας: Ποιοι ήταν οι τραγουδιστές που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας; (3)

Ευριδικη εμφανισεις που τραγουδαει 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι γάμοι της δεκαετίας: Ποιοι ήταν οι τραγουδιστές που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας; (3)

2019

Ευρυδίκη – Μπομπ Κατσιώνης

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η Ευρυδίκη, τον Σεπτέμβριο, έχοντας στο πλευρό της τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Μπομπ Κατσιώνη. Η γνωστή τραγουδίστρια και ο κιθαρίστας, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης αντάλλαξαν όρκους όρκους αιώνιας αγάπης, στον Iερό Ναό της Κοίμησης Θεοτόκου Παλαιοπαναγιάς, στην Κάντζα.

Ευρυδίκη | Παντρεύτηκε: Φωτογραφίες από τον γάμο και ποιος σχεδίασε το εντυπωσιακό νυφικό

Κρυσταλλία – Δημήτρης Πλατανιάς

H Κρυσταλλία ντύθηκε νυφούλα τον Σεπτέμβριο και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλάι του αγαπημένου της, Δημήτρη Πλατανιά. Το ευτυχές γεγονός έλαβε χώρα  στο νησί της Αίγινας. Το παρών φυσικά έδωσαν οι συγγενείς και οι φίλοι τους.

Μόλις παντρεύτηκε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου

Όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης αντάλλαξαν τον Μάιο στο Δημαρχείο Μοσχάτου η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Η γνωστή τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της σύζυγος μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες αμέσως μετά τον γάμο τους και έλαμπαν από ευτυχία! Λίγους μήνες αργότερα υποδέχτηκαν στον κόσμο την πρώτη τους κόρη.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου

Ησαΐας Ματιάμπα – Βασιλική Καλανιώτη

Κάτω από άκρα μυστικότητα, ο Ησαΐας Ματιάμπα και η Βασιλική Καλανιώτη πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό τους γάμο στην Κύπρο. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Ιανουάριο του 2018 με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο του Μαραθώνα στην Αθήνα, λίγους μήνες πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους.

Ησαΐας Ματιάμπα γάμος

Σάσα Μπάστα – Δημήτρης Κουσαθανάς

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Σάσα Μπάστα και ο σύντροφος της, Δημήτρης Κουσαθανάς στην Μύκονο, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Μετά τον γάμο τους ακολούθησε και η βάφτιση της κόρης τους, η οποία πήρε το όνομα Ειρήνη – Αλεξάνδρα.

Σάσα Μπάστα νυφικό

Νατάσσα Μποφίλιου – Χρήστος Κορτσέλης

Το ζευγάρι παντρεύτηκε, τον Σεπτέμβριο στο Χαϊδάρι ενώ το γλέντι πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην «Ταράτσα του Φοίβου» που ανήκει στον γνωστό τραγουδοποιό και φίλο του ζευγαριού, Φοίβο Δεληβοριά.

https://www.instagram.com/p/Bwb6a17AjTb/?utm_source=ig_embed

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024