211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Οι γάμοι της δεκαετίας: Ποιοι ήταν οι τραγουδιστές που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας; (1)

Γιωργος Γιαννιας εμφανισεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι γάμοι της δεκαετίας: Ποιοι ήταν οι τραγουδιστές που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας; (1)

2012

Στέφανος Κορκολής – Σβετλάνα Γκέιμαν

Αρχές του περασμένου Γενάρη ο Στέφανος Κορκολής και η αγαπημένη του Σβετλάνα Γκέιμαν ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους ήταν απλός και οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι, αφού το ζευγάρι προτίμησε να παντρευτούν σε στενό οικογενειακό κύκλο!

2015

Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης

Η Έλενα Παπαρίζου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Ανδρέα Καψάλη κάτω από άκρα μυστικότητα τον Ιούνιο χωρίς κανένας να το αντιληφθεί.

Αντιγόνη Ψυχράμη  – Δημήτρης Μακαλιάς

Στις 2 Σεπτεμβρίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Καταφυγιώτισσας στο Θυμάρι η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς. Κουμπάροι ήταν οι καλοί τους φίλοι, Νάντια Κοντογεώργη, ο Λάμπρος Φισφής, και Κωνσταντίνος Καικής.

Γιώργος Γιαννιάς και Ελευθερία Παντελιδάκη

Έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης, ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη πήραν την μεγάλη απόφαση να παντρευτούν. Το μυστήριο έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή στη Ρόδο το τελευταίο σαββατοκύριακο του Αυγούστου και το παρών έδωσαν αρκετοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz με τον γαμπρό να δείχνει πολυ ευτυχισμένος και τη νύφη να λάμπει μέσα στο υπέροχο νυφικό της.

Σταμάτης Γονίδης – Κατερίνα Κουργιουξίδη

Στα μέσα του περασμένου Ιουλίου, ο Σταμάτης Γονίδης παντρεύτηκε μυστικά την Κατερίνα Κουργιουξίδη στη γενέτειρά του, την Κύθνο στο ξωκλήσι του Αγίου Στεφάνου. Το μυστήριο τέλεσε ο πνευματικός του τραγουδιστή και είχαν ένα και μοναδικό καλεσμένο, τον κουμπάρο τους, Θανάση Παπαγεωργίου.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024