211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Φωταέριο: Ποιοι καλλιτέχνες διασκέδασαν με Πλούταρχο – Ασλανίδου;

Φωταέριο Γιαννης Πλουταρχος Μελινα Ασλανιδου που ταγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια επιτυχημένη εβδομάδα εμφανίσεων για τους καλλιτέχνες

Το Φωταέριο συνεχίζει ακάθεκτο την επιτυχία και μας χαρίζει μοναδικά διήμερα διασκέδασης με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Πλούταρχο και την Μελίνα Ασλανίδου. Οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν φέτος τις φωνές τους και πρόκειται για μια μουσική συνάντηση πουτ έχει κλέψει τις εντυπώσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Ανάμεσα στο κοινό που συρρέει να τους απολαύσει και πολλοί επώνυμοι. Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε εκεί τη Χρύσπα και τον Master Tempo και συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής. Κατά την διάρκεια της βραδιάς, η Χρύσπα και ο Πέτρος Δινάλης επισκέφθηκαν τον Γιάννη Πλούταρχο και την Μελίνα Ασλανίδου στα καμαρίνια τους όπου φωτογραφήθηκαν μαζί τους και τους συνεχάρησαν για το πρόγραμμά τους.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Η Χρύσπα έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον Γιάννη Πλούταρχο, καθώς ξεκίνησε να τραγουδάει στο πλευρό του και η συγκίνηση ήταν μεγάλη όταν συναντήθηκαν.  Δες παρακάτω στιγμιότυπα από τη συνάντηση αυτή που έγινε πριν από λίγες μέρες. Μια ακόμα εβδομάδα απόλυτης επιτυχίας για το νυχτερινό κέντρο και τους δύο καλλιτέχνες. Πλούταρχος Ασλανίδου συνεχίζουν την επιτυχία με αμείωτο ρυθμό.

Φωταέριο: Ποιοι καλλιτέχνες διασκέδασαν με Πλούταρχο – Ασλανίδου;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024