211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Φως | Ποιος καλλιτέχνης διασκέδασε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη;

ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδαει με την κιθαρα την νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια εβδομάδα επιτυχίας!

Με ένα ακόμα επιτυχημένο διήμερο – Παρασκευή και Σάββατο – συνεχίστηκαν οι εμφανίσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο «Στο Φως» της Ιεράς Οδού όπου φέτος μαζί με τον χαρισματικό και ταλαντούχο Θανάση Αλευρά φέρνουν νέο αέρα. Ο τραγουδιστής έχει επιστρέψει άκρως ανανεωμένος, με νέο υλικό, ύστερα από απουσία χρόνων και πραγματικά εντυπωσιάζει!

Φίλοι και καλλιτέχνες απολαμβάνουν την σύμπραξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τον Θανάση Αλευρά «Στο Φως». Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρών την εβδομάδα που μας πέρασε, και ο Γιώργος Νταλάρας με τη σύζυγό του. Ο ερμηνευτής, λίγο πριν τις εμφανίσεις του στην ιερά Οδό, διασκέδασε με το πρόγραμμα ενώ δεν αρνήθηκε να ανέβει στη σκηνή και με παρέα την κιθάρα του τραγούδησε το “Καλή Τύχη” και αποθεώθηκε.

Την ίδια βραδιά, στη μουσική σκηνή διασκέδασε ακόμα μια αγαπημένη ερμηνεύτρια, με τον οποία ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει συνεργαστεί πολλές φορές, η Δήμητρα Γαλάνη. Δες στιγμιότυπα από τις επώνυμες επισκέψεις της εβδομάδας που μας πέρασε στην παρακάτω gallery! Μια ακόμα εβδομάδα τεράστιας επιτυχία για το κατάμεστο από το κοινό του καλλιτέχνη ΦΩΣ αλλά και το σχήμα Χατζηγιάννης – Αλευράς που φαίνεται πως φέτος θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διασκέδαση της πόλης!

ΦΩΣ | Ο Γιώργος Νταλάρας στον Μιχάλη Χατζηγιάννη:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024