211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Frangelico: Σχεδόν τρεις μήνες επιτυχίας για το σχήμα του

Frangelico η πίστα, με Νίκο Κουρκούλη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νίκος Κουρκούλης και Ρία Ελληνίδου ξεσηκώνουν το κοινό.

Τρεις μήνες γεμάτοι επιτυχία για το αξέχαστο Frangelico! Νίκος Κουρκούλης και Ρία Ελληνίδου ενώνουν τα ταλέντα τους σε μια επική μουσική παράσταση που ξεσηκώνει το κοινό κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Η εκρηκτική τους εμφάνιση αποτελεί το απόλυτο μέρος της διασκέδασης στην καρδιά της νυχτερινής Αθήνας.

Οι πρόσφατες αναρτήσεις του κέντρου δείχνουν την αδιαμφισβήτητη απήχηση που έχει το σχήμα αυτό. Η μαγεία της μουσικής ξεπερνά κάθε προσδοκία, ενώ οι επισκέπτες βυθίζονται σε έναν κόσμο μεγάλων επιτυχιών και ατελείωτης διασκέδασης.

Κάθε εβδομάδα, οι θαμώνες ανακαλύπτουν νέα κεφάτα κομμάτια και νέες εκτελέσεις που τους ξεσηκώνουν και κάνουν το κέφι να χτυπήσει κόκκινο. Η προσέλευση είναι συνεχής και η ανυπομονησία για την επόμενη εμφάνιση διαρκεί.

Αυτή η μοναδική σειρά εμφανίσεων αποτελεί το απόλυτο μέρος για την κορυφαία διασκέδαση στην πόλη. Είναι μια ευκαιρία να ζήσεις μια ατελείωτη και μοναδική βραδιά με τους ρυθμούς του Frangelico, να χορέψεις και να περάσεις τις πιο ξεχωριστές στιγμές με τα πιο αγαπημένα σου άτομα.

Αυτό που έχει σημασία είναι η στιγμή και αυτή η στιγμή ανήκει σε εκείνους που θέλουν  να ζήσουν έντονα και να απολαμβάνουν κάθε επιτυχία, κάθε χορευτική στιγμή, κάθε στιγμή στο Frangelico.

Frangelico: Σχεδόν τρεις μήνες επιτυχίας για το σχήμα του

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024