211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Frangelico: Συνεχίζεται Η Επιτυχία των Κουρκούλη – Ελληνίδου

Ο κουρκούλης στο Frangelico
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σχεδόν τρεις μήνες επιτυχίας σημειώνει το σχήμα.

Στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου, η πίστα του Frangelico φωτίστηκε από τον συνδυασμό του ταλέντου και της ενέργειας του Νίκου Κουρκούλη και της Ρίας Ελληνίδου. Ήταν μια πρεμιέρα που αναμενόταν με ανυπομονησία και δεν απογοήτευσε κανέναν

Αυτό τον χειμώνα, οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια σειρά εμφανίσεων που υπόσχονται να ανεβάσουν το κέφι και τη διασκέδαση σε υψηλά επίπεδα. Το Frangelico φιλοξενεί το εκρηκτικό σχήμα κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, προσφέροντας ένα πρόγραμμα που κλέβει τις εντυπώσεις.

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες επιτυχίας, η συνέχεια του Frangelico φαίνεται εξίσου λαμπρή. Οι επισκέπτες κάθε εβδομάδα βιώνουν τη μαγεία της μουσικής σε ένα περιβάλλον που αναδεικνύει την έννοια της διασκέδασης.

Εάν βρεθείς στο φετινό σχήμα, προετοιμάσου για μια αξέχαστη εμπειρία. Ο Νίκος Κουρκούλης και η Ρία Ελληνίδου υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη κέφι και διασκέδαση, μια ευκαιρία να ζήσεις τον χειμώνα με χορό και μουσική στην καρδιά της νυχτερινής Αθήνας.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά στιγμιότυπα από αυτές τις μαγευτικές βραδιές στο αγαπημένο στέκι. Η επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη του διασκεδαστικού περιεχομένου στην πόλη, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τις καρδιές του κοινού.

Δεν χάνεις την ευκαιρία να ζήσεις μια τέτοια εμπειρία. Ελάτε να νιώσετε τον παλμό της νύχτας και να αφεθείτε στη μαγεία της μουσικής με το Frangelico και τους αγαπημένους καλλιτέχνες του.

Frangelico: Συνεχίζεται Η Επιτυχία των Κουρκούλη – Ελληνίδου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024