211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Frangelico: Λαμπερή πρεμιέρα για τον Νίκο Κουρκούλη 

Frangelico αθηνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η πρεμιέρα έγινε την Παρασκευή, 16 Ιουνίου. 

Ένα λαμπρό γεγονός συνέβη στην Αθήνα, μια επιστροφή με λάμψη και δυναμισμό. Μετά από ένα διάλειμμα που άλλαξε την ονομασία του σε Estet, το Frangelico επέστρεψε στο προσκήνιο της διασκέδασης, φέρνοντας τον Νίκο Κουρκούλη στο κέντρο της προσοχής.

Αυτή η εξαίσια επιστροφή ήταν η αρχή μιας σειράς εντυπωσιακών βραδιών, με την εκρηκτική παρουσία της Τάνιας Καρρά και των εξαιρετικών Κώστα Ορφανίδη, Στέλιο Λεγάκη, Μαριάννα Κάρα, Λούη Γεωργίου, Χάρη Χαλαμούτη και Αίμιλη Χαραλάμπους, να ολοκληρώνουν τις βραδιές.

Η πρεμιέρα, στις 16 Ιουνίου 2023, συγκέντρωσε το κοινό στο δημοφιλές νυχτερινό κέντρο, δίνοντας το στίγμα μιας επιστροφής που θα μείνει στη μνήμη. Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, το εκρηκτικό πρόγραμμα θα απογειώνει τη διασκέδαση, αφήνοντας το κοινό με ανυπομονησία για την επόμενη βραδιά.

Η συνεργασία του Νίκου Κουρκούλη και του Frangelico υπόσχεται να είναι θεαματική, φέρνοντας ξανά τον παλμό της διασκέδασης στην παραλιακή. Με βίντεο που αποτυπώνουν στιγμές από την πρεμιέρα, η ατμόσφαιρα και η ενέργεια της εκδήλωσης μεταφέρονται ζωντανά σε κάθε θεατή.

Αυτή η λαμπερή επιστροφή του Frangelico, με τον Νίκο Κουρκούλη στο τιμόνι, αναμένεται να συνεχίσει να αναδεικνύει την πολυδιάστατη φύση της διασκέδασης στην Αθήνα, ενώ παράλληλα θα διατηρεί τον πήχη ψηλά για τις επόμενες σειρές εμφανίσεων. Με μια πρωταγωνιστική ομάδα και έναν ολοκληρωμένο καλλιτεχνικό σχεδιασμό, το Frangelico καθιερώνεται ως ένα από τα απαραίτητα προορισμούς για τη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Frangelico: Λαμπερή πρεμιέρα για τον Νίκο Κουρκούλη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024