211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Frangelico: Εξακολουθεί η επιτυχία για Κουρκούλη – Ελληνίδου

Frangelico κράτηση χειμώνας 2024 τηλ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Έκλεισαν έναν μήνα επιτυχίας και συνεχίζουν!

Τον Οκτώβριο του 2023, η πίστα του Frangelico έλαμψε από την παρουσία του Νίκου Κουρκούλη και της Ρίας Ελληνίδου. Από τότε, η επιτυχία τους απλά εκτοξεύτηκε. Κάθε Πέμπτη και Σάββατο, το κοινό ανυπομονεί να τους απολαύσει σε ένα πρόγραμμα γεμάτο ρυθμό και χορό.

Ο πρώτος μήνας εμφανίσεων ήταν sold out, υπόσχοντας μια σεζόν γεμάτη δυναμικές εμφανίσεις. Κάθε εβδομάδα, οι επισκέπτες βυθίζονται σε έναν κόσμο μουσικής και διασκέδασης.

Αν αναζητάς μια αξέχαστη νυχτερινή εμπειρία, αυτή είναι η ευκαιρία σου. Κουρκούλης και Ελληνίδου υπόσχονται βραδιές γεμάτες χαρά και διασκέδαση, ζωντανεύοντας τη νύχτα της Αθήνας με ρυθμό και μελωδία.

Κουρκούλης και Ελληνίδου δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια και ζωντάνια, κερδίζοντας τις καρδιές και τις ψυχές του κοινού τους. Με κάθε νότα και κάθε επιτυχία, χαρίζουν τα πιο ξεχωριστά βράδια στο κοινό τους. Και με κάθε εμφάνιση, η αναμονή για την επόμενη μοναδική εμπειρία στο Frangelico αυξάνεται, υποσχόμενο έναν ακόμα χειμώνα γεμάτο μουσική και χορό στην καρδιά της Αθήνας.

Απόλαυσε μερικά στιγμιότυπα από αυτές τις μαγευτικές βραδιές στο αγαπημένο στέκι και ετοιμάσου για μια εμπειρία που θα σε συντροφεύει για πάντα!

 

Frangelico: Εξακολουθεί η επιτυχία για Κουρκούλη – Ελληνίδου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024