211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Frangelico: Όλα έτοιμα για τη λαμπερή πρεμιέρα του κέντρου

ο Χρηστος Χολιδης ο Κωστας Μαρτακης και η Βασιλικη Νταντα πρεμιερα στο Frangelico
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Χολίδης- Μαρτάκης- Νταντά έρχονται έτοιμοι για διασκέδαση άνευ προηγουμένου!

Ανανεωμένο ετοιμάζεται να επιστρέψει το Frangelico στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας ύστερα από έναν μήνα απουσίας. Ο Χρήστος Χολίδης επιστρέφει στο αγαπημένο του στέκι παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Νίκο Μακρόπουλο και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης.

Μαζί του ο Κώστας Μαρτάκης αλλά και η Βασιλική Νταντά που θα ολοκληρώσουν το εκπληκτικό σχήμα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και θα χαρίζουν στις βραδιές τη δική τους ξεχωριστή πινελιά. Από την εβδομάδα αυτή, ο χάρτης της νυχτερινής διασκέδασης αλλάζει και πάλι, με το αγαπημένο στέκι να επανέρχεται και πάλι στις πρώτες θέσεις της προτίμησης του κοινού, όπως κάνει έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια που υπάρχει στο χάρτη της διασκέδασης. Άλλωστε, Χολίδης Frangelico είναι μια συνεργασία που έχει δοκιμαστεί πολλές φορές στο παρελθόν!

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή της μεγάλης πρεμιέρας, την Παρασκευή, 27 Απριλίου, όπου οι τρεις καλλιτέχνες θα δώσουν το πρώτο τους ραντεβού στην πίστα αλλά και το εναρκτήριο λάκτισμα στην καλοκαιρινή σεζόν! Οι αφίσες του σχήματος είναι ήδη έτοιμες, με τους καλλιτέχνες να ποζάρουν σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση,  και φιγουράρουν στους δρόμους της πόλης! Δες τις στην παρακάτω gallery!

Frangelico: Οι αφίσες των νέων εμφανίσεων

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024