211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Φωταέριο: Ποιος τραγουδιστής διασκέδασε με Πάολα – Ρόκκο;

Φωταέριο πιστες αθηνας 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μία εβδομάδα επιτυχίας για το αγαπημένο σχήμα.

Μία συναρπαστική συνεργασία φέρνει την Πάολα και τον Στέλιο Ρόκκο στο προσκήνιο της νυχτερινής Αθήνας, μετά την επικεφαλής πρεμιέρα τους στο «Φωταέριο» στις 11 Μαρτίου 2022. Ενθουσιώδεις και δυναμικοί, οι δύο τραγουδιστές αναστατώνουν το νυχτερινό στέκι της πόλης και χαρίζουν στο κοινό ένα αξέχαστο διήμερο εμφανίσεων, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.

Η χημεία μεταξύ τους είναι αδιαμφισβήτητη. Έχοντας συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, κατάφεραν να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή συνεργασία που αντέχει στον χρόνο. Ακόμα και τον περασμένο χειμώνα, τους απολαύσαμε σε μία σειρά εκρηκτικών εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη και την Πύλη Α, που κέρδισαν το ενδιαφέρον και των πιο απαιτητικών θαυμαστών τους.

Από το νυχτερινό στέκι, κάθε εβδομάδα, κάνουν το πέρασμά τους πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες, που σπεύδουν να απολαύσουν τους αγαπημένους τους συναδέλφους. Την περασμένη εβδομάδα, μάλιστα, με το πρόγραμμα διασκέδασε ακόμα ένα μεγάλο όνομα του λαϊκού τραγουδιού, ο Αντύπας. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο ίδιος ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε μαζί με την Πάολα, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα.

Φωταέριο: Ποιος τραγουδιστής διασκέδασε με Πάολα – Ρόκκο;

Φωταέριο

Φωταέριο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024