211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Φωταέριο: Τελευταίες παραστάσεις για Πάολα – Ρόκκο

Φωταέριο γκαζι αθηνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνουν φινάλε.

Η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος συναντήθηκαν φέτος στο «Φωταέριο» σε μία συνεργασία που μονοπώλησε  το ενδιαφέρον της νυχτερινής ζωής της Αθήνας. Το σχήμα έκανε την πρεμιέρα του πριν από έναν μήνα, το βράδυ της Παρασκευής, 11 Μαρτίου 2022. Ευδιάθετοι και με ενέργεια, οι δύο τραγουδιστές φέρνουν τα πάνω κάτω στο νυχτερινό κέντρο της πόλης και χαρίζουν στο κοινό ένα μοναδικό πρώτο διήμερο εμφανίσεων, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.

Η χημεία μεταξύ των δύο καλλιτεχνών είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, ενώ και τον χειμώνα τους απολαύσαμε σε μία σειρά εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη και την Πύλη Α που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον.

Πλέον, έναν μήνα αργότερα, το σχήμα σταδιακά φτάνει στο τέλος του. Σύμφωνα με ανάρτηση στην Instagram σελίδα του ίδιου του νυχτερινού κέντρου, το σχήμα θα κάνει το μεγάλο του φινάλε το ερχόμενο Σάββατο, 16 Απριλίου 2022. Αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο θα είναι και το τελευταίο για ένα σχήμα που αγαπήθηκε πολύ και σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις.

Φωταέριο: Τελευταίες παραστάσεις για Πάολα – Ρόκκο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024