211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Φωταέριο: Sold out η καθυστερημένη πρεμιέρα Μαζωνάκη – Καμπακάκη

Φωταέριο 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μετά από αναβολές πολλές, το σχήμα ξεκίνησε δυναμικά.

Μετά από ατέλειωτες αναβολές και παρατάσεις, το Φωταέριο 2024 άνοιξε επιτέλους τις πόρτες του στις 2 Δεκεμβρίου 2023, Σάββατο, και η πρεμιέρα του ήταν μια αξέχαστη εμπειρία. Η συνύπαρξη του Γιώργου Μαζωνάκη και του Ηλία Καμπακάκη αποτέλεσε μια έκπληξη για το κοινό, φέρνοντας νέο αέρα και δυναμισμό στο νυχτερινό κέντρο.

Η πρεμιέρα ήταν Sold out, με το κοινό να γεμίζει το χώρο με ενθουσιασμό και ανυπομονησία. Οι δύο καλλιτέχνες πρόσφεραν ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και ξεσηκωτικές εκτελέσεις, υποσχόμενοι μια σεζόν γεμάτη μουσική και διασκέδαση.

Το Φωταέριο αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με μια μακρά ιστορία γεμάτη μουσικές επιτυχίες και αξέχαστες βραδιές. Το περασμένο καλοκαίρι φιλοξενήθηκαν καλλιτέχνες όπως ο Στέλιος Ρόκκος και η Πάολα, ενώ ο Ηλίας Καμπακάκης είχε εντυπωσιάσει το κοινό με τις εμφανίσεις του τον περασμένο χειμώνα.

Η συνεργασία μεταξύ των Μαζωνάκη και Καμπακάκη στο Φωταέριο υπόσχεται μια νέα δυναμική επιλογή για τη νυχτερινή ζωή της πόλης, και κάθε εβδομάδα θα φέρνει νέες συναρπαστικές εκπλήξεις και μουσικές εμπειρίες για το κοινό.

Με ένα τόσο δυναμικό ξεκίνημα, αναμένεται μια σεζόν γεμάτη επιτυχία και ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης στο Φωταέριο. Αναμφίβολα πρόκειται να είναι από τους μεγάλους κερδισμένους φέτος.

Φωταέριο: Sold out η καθυστερημένη πρεμιέρα Μαζωνάκη – Καμπακάκη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024