211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Φωταέριο: Πάολα και Στέλιος Ρόκκος ξεκινούν εμφανίσεις στην Αθήνα

Φωταέριο τραγουδιστές 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο καλλιτέχνες αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο.

Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη περίοδο στη Θεσσαλονίκη και την Πύλη Α, όπου οι εμφανίσεις τους προκάλεσαν πραγματικό πανικό, η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος ετοιμάζονται να επεκτείνουν την επιτυχία τους και στην Αθήνα. Οι δύο καλλιτέχνες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στην πίστα του Φωταέριο τον Μάρτιο, και υπόσχονται μια σειρά εμφανίσεων γεμάτη ανατροπές και διασκέδαση.

Το γνωστό νυχτερινό κέντρο, που προηγουμένως είχε ανακοινώσει την συνεργασία μέσω social media, δεν έχει ακόμα αποκαλύψει την επίσημη ημερομηνία έναρξης του event. Αναμένεται σύντομα να ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο γεγονός.

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν συναντηθεί πολλές φορές στη σκηνή και κάθε φορά έχουν δημιουργήσει μια μοναδική χημεία. Αυτή η νέα συνεργασία υπόσχεται να μας χαρίσει άλλη μια αξέχαστη εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στο κοινό.

Η συνεργασία αναμένεται να αποτελέσει ένα ακόμα μεγάλο ορόσημο στη μουσική σκηνή της Αθήνας, συνδυάζοντας τα ταλέντα της Πάολας και του Στέλιου Ρόκκου. Με την ανυπομονησία να δούμε τους δύο καλλιτέχνες να ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σκηνή του Φωταέριου, οι θαυμαστές τους αναμένουν μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα, ρυθμό και αξέχαστες εκπλήξεις. Το κοινό περιμένει πως και πως να ζήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Φωταέριο: Πάολα και Στέλιος Ρόκκος ξεκινούν εμφανίσεις στην Αθήνα

Φωταέριο

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024