211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Φωταέριο: Η κόρη της Πάολα διασκέδασε με το πρόγραμμα

Φωταέριο τραγουδιστές 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά. 

Η συνεργασία μεταξύ της Πάολα και του Στέλιου Ρόκκου απέσπασε την προσοχή στο «Φωταέριο» φέτος. Με μια έντονη παρουσία που ξεκίνησε περίπου πριν από έναν μήνα την Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022, το δίδυμο έφερε νέα αέρα στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Ενθουσιώδεις και γεμάτοι ενέργεια, οι δύο τους αναστάτωσαν το κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.

Η συνεργασία αυτή δεν είναι τυχαία. Η συνεργασία τους έχει βαθιές ρίζες, αφού έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν. Το χειμώνα, είχαν πραγματποιήσει τις εμφανίσεις τους σε άλλα μέρη, και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη και την Πύλη Α, όπου κέρδισαν το ενδιαφέρον του κοινού.

Μετά από ένα μήνα από την έναρξή τους, το σχήμα έκλεισε τη σεζόν του το Σάββατο, 16 Απριλίου 2022. Και φυσικά, σε αυτή την τελευταία παράσταση δεν θα μπορούσε να λείπει η κόρη της Πάολας, η Παολίνα, που διασκέδασε με τον πατέρα της και τον Λάκη Λαζόπουλο, ανάμεσα σε άλλους.

Η συνεργασία ανάμεσα στην Πάολα και τον Στέλιο Ρόκκο αφήνει πίσω της μια ανεξίτηλη ανάμνηση στον κόσμο της μουσικής. Με τη φωνή τους να ακούγεται ακόμα στα αυτιά μας και την ενέργειά τους να μας κάνει να αναπολούμε κάθε φορά που σκεφτόμαστε τις εκπληκτικές τους εμφανίσεις, η συνεργασία τους αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία της ελληνικής μουσικής.

Φωταέριο: Η κόρη της Πάολα διασκέδασε με το πρόγραμμα

Φωταέριο

Φωταέριο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024