211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Φωταέριο 2024: Συνεργασία έκπληξη Γιώργου Μαζωνάκη – Ηλία Καμπακάκη!

Φωταέριο 2024 τηλέφωνο κράτηση μαζωνάκης καμπακάκης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνει πρεμιέρα το σχήμα του Φωταέριο 2024.

Το Φωταέριο 2024 θα καταπλήξει τους λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης με μια απρόσμενη συνεργασία ανάμεσα στον αγαπημένο Γιώργο Μαζωνάκη και τον ταλαντούχο Ηλία Καμπακάκη. Η πρεμιέρα του νέου προγράμματος προορίζεται για την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023, με την υπόσχεση ενός ανατρεπτικού και ενθουσιώδους show.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε μέσα από τα social media του νυχτερινού κέντρου, δημιουργώντας ανυπομονησία στο κοινό. Παρά τις πολλαπλές αναβολές λόγω τεχνικών λεπτομερειών, οι δύο καλλιτέχνες έχουν ήδη συναντηθεί για να σχεδιάσουν ένα πρόγραμμα που θα συναρπάσει.

Το Φωταέριο αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με μια πλούσια ιστορία που το έχει καταστήσει θρύλο στον χώρο. Πέρυσι, φιλοξένησε μεγάλα ονόματα όπως ο Στέλιος Ρόκκο και η Πάολα, ενώ ο Ηλίας Καμπακάκης είχε ξεχωριστές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια του περασμένου χειμώνα. Και τώρα η συνεργασία συνεχίζεται σε μία μόνιμη βάση κάθε εβδομάδα. 

Συνεργασία έκπληξη Γιώργου Μαζωνάκη – Ηλία Καμπακάκη!

Η αναμονή για την επίσημη έναρξη του Φωταέριο 2024 μεγαλώνει με κάθε πέρασμα της ημέρας, καθώς η προσμονή για το μεγαλείο αυτής της συνεργασίας φτάνει στα ύψη. Με τον Μαζωνάκη και τον Καμπακάκη στο τιμόνι, το Φωταέριο υπόσχεται να μεταμορφώσει τις νυχτερινές βραδιές στην Αθήνα και να προσφέρει μια σειρά από αξέχαστες στιγμές για τους επισκέπτες του.

Οι ανατρεπτικές εκπλήξεις και οι μουσικές επιλογές που ετοιμάζονται υπόσχονται ένα ξεχωριστό ταξίδι στον κόσμο της διασκέδασης και της μουσικής.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024