211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Φοίβος Δεληβοριάς: Επιστρέφει στο «ΚΥΤΤΑΡΟ» – πότε κάνει πρεμιέρα;

Φοίβος Δεληβοριάς κυτταρο πρεμιερα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιστρέφει σε ένα από τα αγαπημένα του στέκια.

Λίγους μήνες μετά την παρουσίαση του «ΑΝΙΜΕ», της τελευταίας σειράς τραγουδιών του, ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο «Κύτταρο Live».

Μαζί με τους σταθερούς του συνεργάτες  (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto) και με τη συμμετοχή του παραγωγού Χρήστου Λαϊνά,
έρχονται στον κόσμο του ιστορικού rock club, για να μας παρουσιάσουν μια μοναδική μουσική παράσταση βασισμένη σε όλη την τραγουδοποιία του Φοίβου από τα 16 του έως σήμερα.

Την πρεμιέρα του θα κάνει το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023,  ενώ θα βρίσκεται εκεί κάθε Σάββατο. Για την ακρίβεια, θα τον δούμε εκεί τα Σάββατα 4 – 11 – 18 Φεβρουαρίου,
4 – 11 – 18 – 25 Μαρτίου και 1 – 8 Απριλίου. Μια ακόμα σειρά εμφανίσεων έρχεται στην πόλη της Αθήνας που θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα απογειώσει για τα καλά τη διασκέδασε, για το κοινό που αγαπάει αυτό το είδος μουσικής.

Επιστρέφει στο ΚΥΤΤΑΡΟ ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιστρέφει σε ένα από τα αγαπημένα του στέκια μαζί με μερικά από τα τραγούδια το που έχουν ήδη αγαπηθεί πολύ και σταθερούς και αγαπημένους καλλιτέχνες Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto.

Δείτε τα διαθέσιμα μουσικά σχήματα το Σάββατο.

Φοίβος Δεληβοριάς: Επιστρέφει στο «ΚΥΤΤΑΡΟ» – πότε κάνει πρεμιέρα;

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο «ΚΥΤΤΑΡΟ», 4 February | Event in Athens

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024