211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fix Live | Πότε κάνουν πρεμιέρα Σάκης Ρουβάς και Στέλιος Ρόκκος;

Fix Live Σακης Ρουβας Στελιος Ροκκος εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ύστερα από 18 χρόνια, οι δύο καλλιτέχνες και πάλι μαζί

Μετά από 18 ολόκληρα χρόνια, Στέλιος Ρόκκος και Σάκης Ρουβάς ανεβαίνουν και πάλι μαζί στη σκηνή για να μας χαρίσουν έναν ακόμα μοναδικό χειμώνα. Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες είχαν εμφανιστεί στο παρελθόν στο ΧΑΟΣ και το ΒΙΟ ΒΙΟ (δες εδώ βίντεο από τις τότε συνεργασίες τους) και μάλιστα είχαν επισφραγίσει και τη συνεργασία τους με ένα ντουέτο, το τραγούδι «Όσο έχω εσένα» που φυσικά είχε γίνει πολύ μεγάλη επιτυχία.

Δες εδώ τα υπόλοιπα τραγούδια του δίσκου

Φέτος, ετοιμάζονται να επαναλάβουν την επιτυχία και η πρεμιέρα είναι πλέον ένα βήμα μακριά! Στις 9 Νοεμβρίου, οι δύο καλλιτέχνες θα δώσουν το πρώτο τους ραντεβού στη σκηνή του FIX Θεσσαλονίκης και θα είναι κοντά στο κοινό της συμπρωτεύουσας για τέσσερις εβδομάδες.  Στο σχήμα συμμετέχουν ο Άκης Δείξιμος, η Κατερίνα Λιόλιου, η Κασσιανή Λειψάκη, και η Σοφία Στρατή. Στη συνέχεια το σχήμα θα δούμε στην Αθήνα και το Estate.

Δες επίσης το νέο ντουέτο των Κότσιρα – Αρβανιτάκη 

Παρακάτω θα δεις τις αφίσες του σχήματος που κυκλοφόρησαν πρόσφατα μέσα από τα social media. Στέλιος Ρόκκος και Σάκης Ρουβάς έρχονται να γίνουν το απόλυτο δίδυμο και φέτος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Fix Live | Πότε κάνουν πρεμιέρα Σάκης Ρουβάς και Στέλιος Ρόκκος;

https://www.instagram.com/p/Bphwl_pnykI/?hl=el&taken-by=steliosrokkos

https://www.instagram.com/p/Bphw7InHMdH/?hl=el&taken-by=steliosrokkos

https://www.instagram.com/p/Bphwug3HTs1/?taken-by=fix.nightclub

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024