211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fever: Λαμπερή πρεμιέρα για Αδαμαντίδη – Κοκκίνου

Fever Αδαμαντιδης Κοκκινου εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο καλλιτέχνες ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο δημοφιλές στέκι

Το Fever επέστρεψε στη διασκέδαση της Αθήνας με μια λαμπερή πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής, 14 Δεκεμβρίου. Με τους κορυφαίους καλλιτέχνες, Θέμη Αδαμαντίδη και Έλλη Κοκκίνου, στο τιμόνι της βραδιάς, οι φίλοι της μουσικής είχαν λόγο να περιμένουν αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Η έναρξη ήταν εντυπωσιακή, με την Έλλη Κοκκίνου να κατακτά επιβλητικά τη σκηνή. Με τη λαμπερή της παρουσία και την απίστευτη φωνή της, έδειξε γιατί θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Και όταν ο Θέμης Αδαμαντίδης βγήκε στο προσκήνιο, η αγωνία ήταν αδιαμφισβήτητη. Με τις επιτυχίες του να συνοδεύουν κάθε του κίνηση στην πίστα, κέρδισε τις καρδιές του κοινού σε κάθε του τραγούδι.

Ωστόσο, η στιγμή που έμεινε αξέχαστη ήταν όταν οι δύο καλλιτέχνες ενώθηκαν στη σκηνή. Με απόλυτο συντονισμό και ενέργεια, απογείωσαν το κέφι και τη διασκέδαση σε νέα επίπεδα.

Η πρεμιέρα του Fever αποτέλεσε ένα ξεχωριστό γεγονός για την Αθήνα, με μια εκρηκτική εμφάνιση από δύο εξαιρετικούς καλλιτέχνες. Και όσοι ήταν τυχεροί να παραβρεθούν, έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις και ανυπομονούν για τα επόμενα μουσικά βράδια που θα φέρει το Fever.

Fever: Λαμπερή πρεμιέρα για Αδαμαντίδη – Κοκκίνου

 

https://www.instagram.com/p/BraPlD4I0L1/

https://www.instagram.com/p/BraUK2RoZuH/

 

https://www.instagram.com/p/BrdIkz8gt_H/

 

https://www.instagram.com/p/BraLwctA-2m/

 

https://www.instagram.com/p/BrcyI3eA6BM/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024