211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fever: Φινάλε για Νίκο Μακρόπουλο – Πάολα

Νίκος Μακρόπουλος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ύστερα από μήνες επιτυχίας, το σχήμα ρίχνει αυλαία! Πότε;

Για ακόμα μια σεζόν, βλέπουμε στην πίστα του Fever μια συνεργασία δοκιμασμένη στον χρόνο: Πάολα και Νίκος Μακροπουλος ενώνουν για ακόμα μια σεζόν τις δυνάμεις τους και κάνουν το κέφι και τη διασκέδαση στην Αθήνα να χτυπάει πραγματικά, κόκκινο.

Η πρεμιέρα τους, που έγινε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα, για μια σεζόν γεμάτη κέφι και διασκέδαση.

Το δοκιμασμένο στον χρόνο σχήμα, φέρνει τα πάνω κάτω στην αθηναϊκή διασκέδαση κάθε Παρασκευή και Σάββατο και να μας κρατά την καλύτερη συντροφιά στην Αθήνα το 2024.

Πρόκειται για ένα νυχτερινό σχήμα που πρωταγωνίστησε στον πολύ πλούσιο χάρτη διασκέδασης της πόλης.

Πλέον οι δύο καλλιτέχνες έκλεισαν σχεδόν τέσσερις μήνες εμφανίσεων. Τέσσερις μήνες ασταμάτητης επιτυχίας, τέσσερις μήνες δοκιμασμένης διασκέδασης.

Κάθε εβδομάδα μάλιστα, το δημοφιλές νυχτερινό κέντρο, μέσα από το Ινσταγκράμ του, μοιράζεται στιγμές από αυτές τις επιτυχημένες βραδιές.

Πλέον, όμως, βρισκόμαστε κοντά στο φινάλε για τους δύο καλλιτέχνες, κάτι που επίσης έκανε γνωστό το κέντρο μέσα από τα σόσιαλ μίντια.

Fever: Φινάλε για Νίκο Μακρόπουλο – Πάολα

Όπως θα δεις στην παρακάτω ανάρτηση, η τελευταία βραδιά του σχήματος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024. Για δύο ακόμα τελευταίες βραδιές θα είναι κοντά μας το άκρως επιτυχημένο σχήμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fever (@fever_athens)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024