211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fantasia: Το teaser video της νέας συνεργασίας Ιακωβίδη Ζευγαρά 

Fantasia live 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Την Παρασκευή το σχήμα κάνει την πρεμιέρα του.

Το αγαπημένο «Fantasia» ετοιμάζεται να κάνει την έναρξή του την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023, έχοντας στην ηγεσία του σχήματός του δύο πολύ γνωστά και αγαπημένα ονόματα, τον Πέτρο Ιακωβίδη και τη Λένα Ζευγαρά. Μαζί τους ο Γιάννης Ξανθόπουλος και η  Χάρις Σάββα, ενώ στα decks ο Dj Bobito.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδιστές και δημιουργούς της γενιάς του, επιστρέφει στο αγαπημένο στέκι της πόλης ύστερα από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στη Θεσσαλονίκη. Με ένα πρόγραμμα που εστιάζει στην ψυχαγωγία, ο καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει τις προσωπικές του δισκογραφικές επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένου του πιο πρόσφατου single του «Αχ καρδούλα μου», και κομμάτια από το επερχόμενο άλμπουμ του, που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records. Ο Πέτρος Ιακωβίδης θα μαγέψει το πλήθος με τις εκπληκτικές ερμηνείες, την αμεσότητα και την άψογη επικοινωνία με τους πιστούς θαυμαστές του.

Η Λένα Ζευγαρά, από την πλευρά της, έχει γίνει με γοργούς ρυθμούς μια από τις δημοφιλέστερες λαϊκές τραγουδίστριες της νέας γενιάς. Οι ζωντανές εμφανίσεις της δημιουργούν μια «μαγική» σύνδεση με το κοινό και μια εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Μετά από εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη που αγαπήθηκαν όσο τίποτα, η Λένα Ζευγαρά έρχεται για πρώτη φορά στο Fantasia. Θα μας συνεπάρει με τις εξαιρετικές φωνητικές της ικανότητες, τη σκηνική της παρουσία και τα επιτυχημένα τραγούδια της από την προσωπική της δισκογραφία, όπως τα «Πόσο σε αγάπησα», «Διαβάστηκε» και «Έλα Έλα».

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, το νυχτερινό κέντρο μοιράστηκε ένα εντυπωσιακό teaser video για τη συνεργασία αυτή που θα δεις παρακάτω.

Fantasia: Το teaser video της νέας συνεργασίας Ιακωβίδη Ζευγαρά

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024