211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fantasia: Οι Survivors διασκέδασαν με Κωνσταντίνο Αργυρό!

ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδαει με μικροφωνο στο fantasia
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Χαμός για ακόμα μια φορά στο Fantasia!

Την τεράστια επιτυχία την φετινή καλοκαιρινή σεζόν συνεχίζει το Fantasia και το απόλυτο σχήμα του καλοκαιριού Κωνσταντίνος Αργυρός – Πέτρος Ιακωβίδης. Ένα σχεδόν μήνα ύστερα από την λαμπερή τους έναρξη, οι δύο καλλιτέχνες εξακολουθούν αν είναι το νούμερο ένα της προτίμησης του κοινού, έχοντας μάλιστα τους Otherview να δίνουν τη δική τους νότα στο πρόγραμμα.

Από το αγαπημένο στέκι της παραλιακής, δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν το πέρασμά τους και οι παίκτες του Survivor! Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος  διασκέδασαν το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο, ενώ στην παρέα τους αργότερα βρέθηκε και ο Μάρκος Σεφερλής, που αυτό το καλοκαίρι παρουσιάζει επιθεώρηση με αφορμή -τι άλλο- το διάσημο παιχνίδι.

Αμέσως μετά το τέλος του εντυπωσιακού προγράμματος, οι παίκτες επισκέφθηκαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο καμαρίνι και φυσικά φωτογραφήθηκαν μαζί του. Μια ακόμα εβδομάδα επιτυχίας για το κέντρο και τους δύο διάσημους τραγουδιστές που είναι και φέτος οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του καλοκαιριού. Ωστόσο, το σχήμα προετοιμάζεται σιγά σιγά να ρίξει αυλαία με την ακριβή ημερομηνία να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα. Κάθε εβδομάδα ωστόσο μέχρι τότε, συνεχίζει η τεράστια επιτυχία για εκείνους και το αγαπημένο στέκι της πόλης.

Fantasia: Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024