211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fantasia: Πρεμιέρα έκαναν Πέτρος Ιακωβίδης και Josephine

Fantasia live
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες στιγμιότυπα από το πρώτο διήμερο εμφανίσεων των καλλιτεχνών.

Ένας θρύλος επιστρέφει στη σκηνή του Fantasia, ο Πέτρος Ιακωβίδης, φέρνοντας μαζί του την μοναδική Josephine. Το θέαμα που παρουσίασαν κατάφερε να κλέψει τις καρδιές του κοινού και να τους αφήσει ανυπόμονους για τις επόμενες εμφανίσεις, που θα γίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται από τον εκρηκτικό συνδυασμό του FY και του Γιάννη Ξανθόπουλου, προσφέροντας μια πλούσια και ποικίλη εμπειρία στο κοινό.

Η πρεμιέρα ήταν γεμάτη από διάσημους καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και η λαμπερή Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα βίντεο αποτυπώνει την παρουσία της και την απόλαυσή της στην εμφάνιση του αγαπημένου της Πέτρου. Την βραδιά στιγμάτισε και μια ξεχωριστή στιγμή, όταν ο Πέτρος Ιακωβίδης κατέληξε να ερμηνεύει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του μαζί με την Νατάσα, κερδίζοντας ένα θερμό χειροκρότημα από το κοινό.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που αυτοί οι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες συναντιούνταν στη σκηνή. Πριν από κάποια χρόνια, είχαν μοιραστεί τη σκηνή. Η συνεργασία τους αποδεικνύεται πάντα μια επιτυχία, με κάθε εμφάνισή τους να αφήνει το κοινό απόλυτα ικανοποιημένο. Με αυτή την εντυπωσιακή επιστροφή, ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Josephine αναζωογονούν το θέαμα του Fantasia, κερδίζοντας και πάλι τις εντυπώσεις και την αγάπη του κοινού.

Fantasia: Πρεμιέρα έκαναν Πέτρος Ιακωβίδης και Josephine

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024