211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fantasia: Πότε ρίχνει αυλαία το σχήμα Αργυρός – Ιακωβίδης;

Fantasia
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Και πότε επιστρέφει ξανά με νέα πρεμιέρα;

Ύστερα από ενάμιση μήνα επιτυχίας, το Fantasia ετοιμάζεται να κάνει και πάλι το μεγάλο φινάλε του σχήματός του. Κωνσταντίνος Αργυρός και Πέτρος Ιακωβίδης θα είναι κοντά στο κοινό τους για δύο ακόμα εβδομάδες, ενώ ετοιμάζονται να κάνουν το μεγάλο τους φινάλε το Σάββατο, 29 Ιουλίου.

Έπειτα, ο ηγέτης του σχήματος θα ξεκινήσει την καλοκαιρινή του περιοδεία, προκειμένου να βρεθεί κοντά στο κοινό του σε διάφορες πόλεις της χώρας. Σύντομα ωστόσο, θα επιστρέψει και πάλι στην πίστα του αγαπημένου κέντρου.

Για την ακρίβεια, η νέα ημερομηνία της πρεμιέρας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου, και έκτοτε Αργυρός Fantasia θα αποτελέσουν και πάλι το πιο καυτό δίδυμο της πόλης με το οποίο θα υποδεχθούμε και το φθινόπωρο! Περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα που θα τον πλαισιώνει δεν αποκαλύφθηκαν από την συγκεκριμένη ανάρτηση, όμως κέντρο και καλλιτέχνης μάς υποσχέθηκαν την επιστροφή τους και μας έκαναν να μετράμε ήδη αντίστροφα για τη στιγμή της μεγάλης πρεμιέρας. Δες παρακάτω την ανακοίνωση του Fantasia που έκανε μέσα από το Instagram και ενημέρωσε το κοινό για το φινάλε αλλά και την πρεμιέρα. Κωνσταντίνος Αργυρός και Πέτρος Ιακωβίδης δίνουν πλέον τον καλύτερο εαυτό τους για 4 ακόμα βραδιές!

Fantasia: Δες την ανακοίνωση του κέντρου:

https://www.instagram.com/p/BWsL2QKgYi8/?taken-by=fantasia.live.official

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024