211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fantasia: Πότε ξεκινούν εμφανίσεις Πέτρος Ιακωβίδης και Josephine;

Fantasia μπουζουκια παραλιακη ελληνικο γλυφαδα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για ακόμα μία σεζόν εκείνος επιστρέφει στο τιμόνι του προγράμματος.

Στο Fantasia επιστρέφει ο Πέτρος Ιακωβίδης, συνοδευόμενος αυτή τη φορά από την εντυπωσιακή Josephine. Αυτή η συνεργασία υπόσχεται μία σειρά από εμφανίσεις που θα κλέψουν τις καρδιές του κοινού, ξεκινώντας την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα εκρηκτικό σόου, με τους δυο καλλιτέχνες να παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που υπόσχεται να μαγέψει. Το σόου θα ολοκληρώνουν οι FY και ο Γιάννης Ξανθόπουλος, προσφέροντας μια πλούσια εμπειρία στους θεατές.

Η είδηση για την επερχόμενη πρεμιέρα έγινε γνωστή μέσω των social media του κέντρου, προκαλώντας ανυπομονησία και ενθουσιασμό στο κοινό. Με ανάρτηση που αναφέρει: “Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ένας από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες της γενιάς του, συναντά την εκρηκτική hit performer Josephine στον πιο hot προορισμό διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα!”

Αναμένεται η πρεμιέρα να είναι μια αξέχαστη βραδιά, γεμάτη επιτυχίες και ενέργεια, σε έναν χώρο που υπόσχεται να φιλοξενήσει τις πιο συναρπαστικές εμφανίσεις. Το Fantasia ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους δύο ταλαντούχους καλλιτέχνες και να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στο κοινό του.

💥 Save The Date: Opening 𝟐/𝟗

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων!».

Τον τραγουδιστή απολαύσαμε στην ίδια πίστα και όλο το υπόλοιπο του καλοκαιριού, σε μία άκρως επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Ήβη Αδάμου, ένα σχήμα που ξεσήκωσε για τα καλά την Αθήνα φέτος το καλοκαίρι.

Fantasia: Πότε ξεκινούν εμφανίσεις Πέτρος Ιακωβίδης και Josephine;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024