211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fantasia: Πλήθος επωνύμων και πάλι στο νυχτερινό κέντρο

ο Κωνσταντινος Αργυρος και ο Πετρος Ιακωβειδης τραγουδουν χαμογελαστοι στο Fantasia
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξανά στο επίκεντρο της διασκέδασης

Για ακόμα μια εβδομάδα, το Fantasia βρέθηκε στο επίκεντρο της διασκέδασης της πόλης. Το νυχτερινό κέντρο είναι μία από τις πρώτες επιλογές στη διασκέδαση του κοινού και όχι άδικα, αφού ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ένα από τα πιο hot ονόματα του σήμερα βρίσκεται στο τιμόνι του προγράμματος και φέρνει τα πάνω κάτω.

 

Εκτός από το κοινό που συρρέει να απολαύσει το πρόγραμμα που ξεκίνησε στις αρχές Σεπτεμβρίου, το παρών στο κέντρο δίνουν και πολλοί επώνυμοι κάθε φορά. Αυτή την εβδομάδα, στο νυχτερινό κέντρο βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι που διασκέδασαν με αυτό.

Ανάμεσά τους οι πρώην παίκτες του Survivor, Σόφη Πασχάλη, Λάουρα Νάργες, Κώστας Κοκκινάκης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αλλά και η δημοσιογράφοι Ελένη Καρποντίνη και Βασίλης Λιάτσος, η Βίκυ Κάβουρα αλλά και η Νίνα Λοτσάρη. Δες παρακάτω στιγμιότυπα από τις διάσημες παρουσίες της περασμένης εβδομάδας.

Ξεχωριστή στιγμή της περασμένης εβδομάδας, η επίσκεψη του Πέτρου Ιακωβίδη. Ο πρώην συνεργάτης του κέντρου και του καλλιτέχνη ανέβηκε επί σκηνής και όσοι βρέθηκαν στο κέντρο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έστω και λίγο, ξανά, το απόλυτο δίδυμο διασκέδασης.

Fantasia Fantasia

Fantasia: Πλήθος επωνύμων και πάλι στο νυχτερινό κέντρο

 

Fantasia

Ελένη Καρποντίνη-Βασίλης Λιάτσος

Fantasia

Βίκυ Κάβουρα – Κώστας Κοκκινάκης

Fantasia

Λάουρα Νάργες Fantasia

Νίνα ΛοτσάρηFantasia

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Σάρα Εσκενάζυ – Σόφη Πασχάλη – Λάουρα Νάργες

Fantasia

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Σόφη Πασχάλη

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024