211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fantasia Live: Πρεμιέρα έκαναν Γιώργος Μαζωνάκης και Λένα Ζευγαρά

Fantasia Live: Πρεμιέρα έκαναν Μαζωνάκης και Ζευγαρά
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαγευτική έναρξη με ιδιαίτερη σκηνική παρουσία και εντυπωσιακές ερμηνείες.

Το βράδυ της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου, το νυχτερινό κέντρο Fantasia Live υποδέχθηκε δύο κορυφαίους καλλιτέχνες, τον Γιώργο Μαζωνάκη και τη Λένα Ζευγαρά, στην πρεμιέρα της νέας τους συνεργασίας. Η πρώτη εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη, προκάλεσε μεγάλη αναμονή και ενδιαφέρον.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, γνωστός για τις εντυπωσιακές και πρωτότυπες εμφανίσεις του, επέλεξε να εμφανιστεί με μια Balaclava, προσδίδοντας μια δόση μυστηρίου και στυλ στην πρεμιέρα του. Από τη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή, η ατμόσφαιρα γέμισε ενέργεια καθώς τραγούδησε μια σειρά από παλιές και νέες επιτυχίες του. Η αλληλεπίδραση του με το κοινό, οι δυναμικοί χοροί του και η έντονη παρουσία του συγκέντρωσαν επαίνους και αποθεώθηκαν από τους θαυμαστές του.

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία συμμετέχει στη σκηνή μαζί με τον Μαζωνάκη, πρόσθεσε τη δική της μοναδική πινελιά στην μουσική παράσταση. Με τις δικές της δυνατές ερμηνείες και την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία, η Ζευγαρά ενίσχυσε την ατμόσφαιρα της πρεμιέρας.

Η σειρά αυτή ζωντανών εμφανίσεων στο Fantasia Live, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 5 στο Ελληνικό, θα συνεχιστεί κάθε Πέμπτη και Σάββατο, προσκαλώντας το κοινό σε βραδιές γεμάτες μουσική, επιτυχίες και ατελείωτη διασκέδαση.

Fantasia Live: Πρεμιέρα έκαναν Γιώργος Μαζωνάκης και Λένα Ζευγαρά

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024