211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fantasia Live: Πότε κάνει φινάλε ο Νίκος Οικονομόπουλος;

Fantasia Live νικος οικονομοπουλος 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης πλησιάζει στο τέλος εμφανίσεών του. 

Για ακόμα μία σεζόν, ο Νίκος Οικονομόπουλος συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη του συνεργασία με την πίστα του Fantasia. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης πέρσι αποτέλεσε ίσως το πιο επιτυχημένο σχήμα της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος η επιτυχία επαναλαμβάνεται.

Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε με κάθε επιτυχία την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022, και το πρόγραμμα είναι κοντά στο κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Τον τραγουδιστή πλαισιώνουν ο Γιώργος Λιβάνης, η Ανδρομάχη και η Μορφούλα Ιακωβίδη. Πλέον, το σχήμα μετρά σχεδόν τέσσερις μήνες επιτυχίας και συνεχίζει ακάθεκτο για λίγο ακόμα. Ωστόσο, το φινάλε του είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα, το Σάββατο, 8 Απριλίου 2023.

Τα επόμενα βήματα του καλλιτέχνη μετά το τέλος των εμφανίσεων αυτών είναι ήδη γνωστά. Όπως είδαμε στο Instagram πριν λίγο καιρό, μετά το τέλος των εμφανίσεών του, δεν θα τον δούμε σε κάποια άλλη πίστα, αλλά θα πραγματοποιήσει ένα μεγάλο tour σε σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά και Αυστραλία. Η πρώτος του σταθμός θα είναι η Νέα Υόρκη, στα τέλη Απριλίου, ενώ το τουρ αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου στην Αυστραλία.

Fantasia Live: Πότε κάνει φινάλε ο Νίκος Οικονομόπουλος;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024