211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fantasia live: Πέτρος Ιακωβίδης – Λένα Ζευγαρά στην πιο hot συνεργασία της σεζόν!

Fantasia live 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνει πρεμιέρα το ολοκαίνουριο σχήμα; #Fantasia

Στο παρασκήνιο της ζωηρής πόλης της Αθήνας, ο πόλος έλξης της νυχτερινής ζωής, το “Fantasia” ανακοινώνει με ενθουσιασμό την επικείμενη έλευση δύο λαμπρών καλλιτεχνών της εγχώριας μουσικής σκηνής. Ο Πέτρος Ιακωβίδης, μεγάλη δύναμη στη μουσική βιομηχανία, επιστρέφει δριμύτερος μετά από μια επιτυχημένη περίοδο στην Θεσσαλονίκη. Με τον χαρακτηριστικό του ενθουσιασμό και την αμεσότητα που τον χαρακτηρίζουν, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο μουσικές επιτυχίες και ανατρεπτική ενέργεια.

Στο πλευρό του, η Λένα Ζευγαρά, φωνή που κλέβει καρδιές και δημιουργεί μαγικές στιγμές, θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στο κοινό. Με την μοναδική  έκφραση της και τον άψογο τρόπο που συνδυάζει τη φωνή της με τη σκηνική της παρουσία, θα μαγέψει τους θαυμαστές της με τα τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή.

Η συνεργασία αυτής της δύναμης της ελληνικής μουσικής σκηνής υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία. Οι φανς τους αναμένουν με ανυπομονησία τις συναρπαστικές εμφανίσεις τους σε έναν από τους πιο κομψούς και πολυτελείς χώρους της πόλης, το ανανεωμένο “Fantasia”. Με τον εντυπωσιακό ήχο και τον ιδιαίτερο φωτισμό, ο χώρος υπόσχεται μια συναρπαστική νυχτερινή εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στη μνήμη κάθε επισκέπτη.

Η ανυπομονησία για την επερχόμενη πρεμιέρα αυξάνεται καθώς η ημερομηνία πλησιάζει, υποσχόμενη μια νύχτα γεμάτη μουσική, συναίσθημα και ενθουσιασμό.

Fantasia live: Πέτρος Ιακωβίδης – Λένα Ζευγαρά στην πιο hot συνεργασία της σεζόν!

Fantasia live

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024