211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fantasia Live: Μαζωνάκης και Ζευγαρά μαζί! – Πρεμιέρα αρχές Σεπτεμβρίου

Μαζωνάκης και Ζευγαρά
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η απόλυτη μουσική συνύπαρξη του Γιώργου Μαζωνάκη και της Λένας Ζευγαρά για μία αξέχαστη σεζόν.

Η αθηναϊκή νυχτερινή ζωή ετοιμάζεται για μία μοναδική μουσική εμπειρία με την επιστροφή του Fantasia Live. Από την 5η Σεπτεμβρίου, το αγαπημένο νυχτερινό κέντρο της πόλης ανοίγει τις πόρτες του για μια εντυπωσιακή σεζόν, με πρωταγωνιστές δύο από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής: τον Γιώργο Μαζωνάκη με τη Λένα Ζευγαρά.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, γνωστός για τη μοναδική του ενέργεια και τις μεγάλες του επιτυχίες, επιστρέφει στο Fantasia με την υπόσχεση να προσφέρει μια ανατρεπτική και αξέχαστη νέα σεζόν. Η ασταμάτητη σκηνική του παρουσία και οι ξεχωριστές ερμηνείες του αναμένεται να κλέψουν την παράσταση, χαρίζοντας στους θαυμαστές του μια εντυπωσιακή μουσική εμπειρία.

Μαζί του, η ταλαντούχα Έλενα Ζευγαρά θα συνδράμει στη δημιουργία μιας μαγευτικής ατμόσφαιρας. Η δυναμική της φωνή και οι ερμηνείες της υπόσχονται να συμπληρώσουν ιδανικά το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς, δημιουργώντας ένα μοναδικό συνδυασμό που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Η συνάντηση των δύο καλλιτεχνών στον ίδιο χώρο αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο αναμενόμενα γεγονότα της νυχτερινής ζωής για τη νέα σεζόν. Οι προετοιμασίες είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι προσδοκίες είναι υψηλές, καθώς οι φίλοι της καλής μουσικής και της διασκέδασης ανυπομονούν για την έναρξη της νέας αυτής συνεργασίας.

Ετοιμάσου λοιπόν για μία μοναδική σεζόν γεμάτη με μουσική, ενέργεια και διασκέδαση στο Fantasia Live!

Fantasia Live: Μαζωνάκης και Ζευγαρά μαζί! – Πρεμιέρα αρχές Σεπτεμβρίου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024